Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Οι… σπιτονοικοκύρηδες της Εθνικής!!

Η πόλη Αρακαζού της Βραζιλίας, όπου θα μείνει η Ελλάδα στο Μουντιάλ, δεν είναι πολύ δημοφιλής προορισμός. Αυτοί που θα την φιλοξενήσουν όμως ελπίζουν πως θα γίνει η αφορμή για να μετατραπεί σε τέτοιο

Οι… σπιτονοικοκύρηδες της Εθνικής
Τα οφέλη που θα προσφέρει η παρουσία της Εθνικής Ελλάδας με τη διαμονή της στην πόλη Αρακαζού της Βραζιλίας τόνισε σε δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας τουρισμού της πόλης.

Όπως τόνισε ο Έλμπερ Μπατλ, οι… σπιτονοικοκύρηδες της Εθνικής ετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχτούν την αποστολή της ομάδας, ελπίζοντας πως η παρουσία της Ελλάδας θα προβάλει ιδανικά την πόλη τους:

«Υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά την επιβεβαίωση της διαμονής της Εθνικής Ελλάδας στην πόλη μας. Οι συζητήσεις γινόταν κρυφά, μετά από αίτημα της FIFA, ώστε να μην δημιουργηθεί κερδοσκοπία.

Είναι πολύ σημαντικό για τον αντίκτυπο που δημιουργείται παγκόσμια απ’ αυτή την είδηση. Θα φιλοξενήσουμε τουλάχιστον πενήντα δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο που θα ακολουθούν την εθνική ομάδα της Ελλάδας
».

Μάλιστα, ο Έμπερ Μπατλ δεν έκρυψε και την αισιοδοξία του για πρόκριση της Ελλάδας στην επόμενη φάση, γεγονός που θα ωφελήσει και τους ίδιους:

«Με τις υποδομές που έχουμε μέχρι σήμερα, δεν έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε δύο ομάδες, όμως θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ να αγκαλιάσουμε την ομάδα της Ελλάδας. Μια ομάδα που έχει τις δυνατότητας να προχωρήσει στη δεύτερη φάση και αυτό θα δώσει ακόμα περισσότερη δημοσιότητα στην πόλη μας».

Τα έργα αποκατάστασης που γίνονται στο προπονητικό κέντρο που θα γίνει η προετοιμασία της Εθνικής θα είναι έτοιμο μέχρι τον Μάρτιο ή Απρίλιο, με τον Γενικό Γραμματέα τουρισμού να χαρακτηρίζει μεγάλη δοκιμασία την προετοιμασία του:

«Αρχίζει μια ένα δοκιμασία για μας. Να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το “Μπατιστάο”. Χρειάζεται να ετοιμάσουμε το γήπεδο και τα αποδυτήρια μέχρι το Μάιο και, δόξα τον Θεό, όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το αρχικό πλάνο. Το γρασίδι άρχισε ήδη να ετοιμάζεται και ευτυχώς θα είναι έτοιμο μέχρι τον Μάρτιο. Απ’ τον Απρίλη μέχρι το Μάιο θα είναι όλα έτοιμα για να έρθει η αποστολή της Ελλάδας».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: