Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Αντεμπαγιόρ: «Ο Βίλας Μπόας δεν με σεβάστηκε»

Ευχαριστημένος είναι ο Εμμανουέλ Αντεμπαγιόρ με την αλλαγή σκυτάλης στο πάγκο της Τότεναμ. Όπως δήλωσε, με τον Βίλας Μπόας ήταν δύσκολα για αυτόν καθώς δεν υπήρξε σεβασμός προς το πρόσωπό του.

Αντεμπαγιόρ: «Ο Βίλας Μπόας δεν με σεβάστηκε»
Τα βέλη του προς τον Βίλας Μπόας έριξε ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, Αντεμπαγιόρ, καθώς όσο ήταν ο προπονητής στον πάγκο της ομάδας δεν πήρε ευκαιρίες, ενώ τώρα όλα ξεπληρώνονται.

«Ήταν δύσκολα. Όταν πήγα για προπόνηση και είδα την ομαδική φωτογραφία στην οποία δεν είχα συμπεριληφθεί, μου έδειξε ότι δεν υπήρχε σεβασμός», τόνισε αρχικά ο Κονγκολέζος.

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πρέπει να κρατήσω το κεφάλι μου ψηλά και να κάνω αυτό που μου ζήτησαν», πρόσθεσε ο επιθετικός της Τότεναμ.

«Τώρα όλα ξεπληρώνονται. Συνεχίζω να κάνω την δουλειά μου και αυτή είναι η ώρα της δικής μου δόξας. Είμαι πολύ χαρούμενος», συμπλήρωσε ο 29χρονος.

Και κατέληξε: «Ευχαριστώ τους παίκτες και το προσωπικό γιατί μου έδωσαν την αυτοπεποίθησή μου πίσω και που είπαν ότι ξέρουν το πόσο καλός είμαι. Δεν ήθελα να αφήσω εκείνους ή τους φιλάθλους να πιστέψουν ότι έπεσα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: