Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Διαψεύδει για Τότεναμ ο Ντι Μαρία!

Φήμες ήθελαν τον Ντι Μαρία να αποχωρεί τον Ιανουάριο από την Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της Τότεναμ, ωστόσο ο ίδιος τις διέψευσε κατηγορηματικά, δηλώνοντας πως είναι αφοσιωμένος στη «βασίλισσα».

Διαψεύδει για Τότεναμ ο Ντι Μαρία
Το μέλλον του Ντι Μαρία στην Ρεάλ Μαδρίτης φαινόταν εξαιρετικά αμφίβολο, από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Γκάρεθ Μπέιλ. Όμως, ο Αργεντινός άσος με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στην «Βασίλισσα» και τα επόμενα χρόνια.

Τις προηγούμενες μέρες το όνομά του εμπλεκόταν σε πολλά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μετακομίζει σε Αγγλία και Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα, Άρσεναλ, Τότεναμ και Μονακό είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Ο Ντι Μαρία σκόραρε στο παιχνίδι με την Βαλένθια, εκεί όπου η ομάδα του πήρε την νίκη με 3-2 και αμέσως μετά έκανε δηλώσεις που αφορούσαν το μέλλον του στην Μαδρίτη.

«Είμαι χαρούμενος στην Ρεάλ. Δεν έχω ζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ομάδα. Ένας παίκτης που δεν αγωνίζεται δεν χρειάζεται να ζητάει την ανανέωση του συμβολαίου του» και πρόσθεσε:

«Το μυαλό μου είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δημοσιογράφοι έλεγαν ότι θα πάω στην Τότεναμ. Αυτοί ξέρουν από πού προέρχονται αυτές οι φήμες».

Να σημειωθεί πως ο 25χρονος Αργεντινός την φετινή χρονιά μετράει 23 εμφανίσεις με την φανέλα της «βασίλισσας» και έχει σκοράρει σε 6 από αυτές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: