Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Καραμάνος: «Με έχουν προσέγγισει ομάδες»

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τάσου Καραμάνου έδειξαν ομάδες, όπως δήλωσε ο ίδιος -χωρίς να τις κατονομάσει- με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ατρόμητο.

Καραμάνος: «Με έχουν προσέγγισει ομάδες»
Ο Τάσος Καραμάνος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ατρόμητο το οποίο λήγει το 2017 και όπως τόνισε δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από τον σύλλογο του Περιστερίου.

«Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη για να αποχωρήσω παρά τις προσεγγίσεις που είχα γιατί ο Ατρόμητος καλύπτει απόλυτα τις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές προσδοκίες μου», τόνισε, αναφέροντας πως οι στόχοι της ομάδας του είναι να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο Κύπελλο, αλλά και να έχει μια καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία.

Οι δηλώσεις Καραμάνου στην ιστοσελίδα του συλλόγου

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Ατρόμητο. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη για να αποχωρήσω παρά τις προσεγγίσεις που είχα γιατί ο Ατρόμητος καλύπτει απόλυτα τις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές προσδοκίες μου. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε τους ομαδικούς μας στόχους αλλά και τους προσωπικούς.

Σίγουρα θέλω να δώσω περισσότερα πράγματα φορώντας τη φανέλα του Ατρόμητου και να βοηθήσω σε όλους τους τομείς ώστε η ομάδα να προοδεύει συνεχώς και να πρωταγωνιστεί. Οι απαιτήσεις προς το πρόσωπο μου θα είναι πιο υψηλές και πρέπει να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου αλλά και της αγάπης που δείχνουν για εμένα οι φίλαθλοι μας.

Σε συλλογικό επίπεδο θα είναι ευχής έργον αν πρωταγωνιστήσουμε και πάλι στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας γιατί έχουμε φθάσει δύο φορές κοντά στη βρύση αλλά παράλληλα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πρωτάθλημα για να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά καθώς επίσης να έχουμε μια ακόμη καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: