Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Παντζιαράς: «Δεν είναι οι γιορτές που θα θέλαμε»

Μόνο ικανοποιημένος δε θα μπορούσε να είναι από το αποτέλεσμα με τον Εθνικό Γαζώρου ο τεχνικός του Απόλλωνα, Ανδρέας Παντζιαράς. Οι «κοκκινόμαυροι» υπέστησαν ακόμη μία ήττα, παρέμειναν στη μέση της βαθμολογίας και δεν μπόρεσαν (ξανά) να πλησιάσουν στην πρώτη τετράδα.

Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της ομάδας, δηλαδή στην παρουσία της στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος τονίζοντας: «Για εμάς δε θα είναι οι γιορτές όπως θα θέλαμε μετά από άσχημο αποτέλεσμα. Ηρθαμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη, κλείσαμε καλά τους διαδρόμους αλλά βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά ισοφαρίσαμε άμεσα και είχαμε μία- δύο ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο και από ένα τακτικό λάθος δικό μας και μία όμορφη επινόηση του Κωνσταντινίδη βρεθήκαμε να κυνηγάμε σκορ.

Προσπαθήσαμε να πλαγιοκοπήσουμε, δεν κάναμε όμως την κλασική ευκαιρία, αφού αμύνθηκε σωστά και ο αντίπαλος. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο γύρο με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας μαζί με τις προσθήκες που θα έρθουν στη μεταγραφική περίοδο. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: