Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Κάρολ: «Νίκη στο Καραϊσκάκη με Γιουνάιτεντ»

Ξέρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλύτερα από τον καθένα που έχει αγωνιστεί εκεί. Ο Ρόι Κάρολ, επισκέφθηκε το κλάμπ του αγγλικού συλλόγου στην Αθήνα και μίλησε για τις αναμετρήσεις που έρχονται.

Κάρολ: «Νίκη στο Καραϊσκάκη με Γιουνάιτεντ»
Στο κλαμπ της Μάντσεστερ Γιουάιτεντ, στην Αθήνα, βρέθηκε ο Ρόι Κάρολ. Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, έχει αγωνιστεί δύο φορές στον σύλλογο της Αγγλίας και ξέρει καλύτερα από τον καθένα τα μυστικά της. Μιλώντας στην Nova, αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις που θα γίνουν μεταξύ των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τόνισε πως αν έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια, τότε όλα είναι πιθανό να συμβούν.

«Είναι φανταστικά. Όταν μπήκα, είδα ότι είναι θαυμάσιο ότι έχουν φτιάξει. Είδα μερικές φωτογραφίες με εμένα εδώ, με μακριά μαλλιά. Προσπαθώ να τα μακρύνω ξανά, αλλά έχω αποκτήσει μία μικρή φαλάκρα. Είναι υπέροχο μέρος. Είναι φανταστικό ότι έχουν κάνει οι άνθρωποι εδώ. Ελπίζω, όταν παίξουμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πολλοί από εδώ να μπορέσουν να έρθουν να μας δουν», υπογράμμισε ο Κάρολ αναφερόμενος στο κλαμπ της Μάντσεστερ στην Ελλάδα.

Φυσικά, δεν μπορούσε να μην του ζητηθεί να σχολιάσει τη διασταύρωση του Ολυμπιακού με την Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία απ' τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Έχουμε τον πρώτο αγώνα στην έδρα μας. Ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, ώστε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να πάμε στο «Ολντ Τράφορντ» και να πάρουμε και εκεί αποτέλεσμα. Θα δε θα είναι, όμως, εύκολο.

Όλοι ξέρουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία σπουδαία ομάδα. Ακόμη έχουν μεγάλους παίκτες στην ομάδα. Τα πήγαν πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν τα έχουν πάει καλά στο πρωτάθλημα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύο μήνες μακριά. Έχουν πολύ χρόνο για να προετοιμαστούν.

Όταν πήγα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ήταν εκεί. Δεν κερδίσαμε τίποτα για δύο χρόνια. Τώρα έχει έρθει ο Ντέιβιντ Μόγιες. Πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία του, γιατί είναι ένας καλός προπονητής Θα χρειαστεί χρόνο. Νομίζω πως το γνωρίζουν αυτό οι φίλοι τη Γιουνάιτεντ. Νομίζω πως στο βάθος του χρόνου θα αποδειχθεί καλή η επιλογή της διοίκησης να φέρει τον Μόγιες στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: