Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

«Πείτε γεια στον χειρότερό σας εχθρό»

Αποφασισμένη να κάνει στην Άντερλεχτ ότι έκανε ο Τόνι Μοντάνα στους εχθρούς του στο «Σημαδεμένο» ήταν η Σταντάρ Λιέγης. Το έδειξε όμως μόνο στο γιγάντιο πανό που κάλυψε την κερκίδα πάνω απ 'το τέρμα.

«Πείτε γεια στον χειρότερό σας εχθρό»
Το παράδειγμα του «σημαδεμένου» Τόνι Μοντάνα θέλησαν να ακολουθήσουν οι οπαδοί της Σταντάρ Λιέγης, στο ντέρμπι κόντρα στην Άντερλεχτ.

Ένα γιγάντιο πανό κάλυψε τη θύρα πάνω απ’ το τέρμα των φιλοξενούμενων, με τη θρυλική μορφή του ήρωα της ταινίας «Scarface» να προειδοποιεί τους αντιπάλους γι’ αυτό που σκόπευαν να τους δώσουν, αποδεικνύοντας έτσι ότι αυτά που χωρίζουν τους δύο «αιώνιους» αντιπάλους του Βελγίου, παραμένουν αναλλοίωτα με τα χρόνια.

«Πες γεια στον χειρότερο εχθρό σου» έγραφαν οι φίλοι της Σταντάρ, παραφράζοντας την ατάκα «Πες γεια στον μικρό μου φίλο», που είπε ο Αλ Πατσίνο πριν σκοτώσει δεκάδες μπράβους που είχαν εισβάλει στο σπίτι τους για να τον εκδικηθούν.

Παρά την φοβερή έμπνευση των οπαδών της πάντως, η Σταντάρ δεν κατάφερε ούτε καν να πληγώσει την Άντερλεχτ. Το τελικό 1-1 την κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά άφησε περιθώρια στον «εχθρό» να… λιγουρεύεται τίτλο.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: