Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Η Άρσεναλ και οι άλλοι…!

Βάτο σε γενικές γραμμές πρόγραμμα έχουν οι «μεγάλες» ομάδες της Premier League, με την Τότεναμ να… καίγεται για νίκη στην έδρα της Φούλαμ του Καραγκούνη.

Η Άρσεναλ και οι άλλοι…
Την τέταρτη σερί νίκη της στο αγγλικό πρωτάθλημα θα κυνηγήσει η Άρσεναλ, η οποία υποδέχεται την Χαλ Σίτι στο «Έμιρεϊτς». Οι «κανονιέρηδες» παρουσιάζονται απόλυτα συγκεντρωμένοι τη φετινή σεζόν και έχουν κερδίσει σχεδόν όλα τα ματς με «υποδεέστερους» αντιπάλους.

Παράλληλα, τα αγωνιστικά προβλήματα μειώνονται για τον Βενγκέρ, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν, Ντιαμπί και Ποντόλσκι. Από την πλευρά τους, οι «τίγρεις» προέρχονται από τον θρίαμβο (3-1) επί της Λίβερπουλ.

Από εκεί και πέρα, η δεύτερη της βαθμολογίας Τσέλσι φιλοξενείται στην έδρα της Σάντερλαντ, η οποία είναι προτελευταία. Εύκολα ή δύσκολα οι «μπλε» θα καταφέρουν να περάσουν από την έδρα των «μαυρόγατων». Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Φαν Χίνκελ, Όσκαρ, Ετό και Νταβίντ Λούιζ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Έβερτον, χωρίς να έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Στόχος των «κόκκινων διαβόλων» είναι να δημιουργήσουν ένα σερί από νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να μπορέσουν να «ανέβουν» στην βαθμολογία. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες θα αγωνιστεί χωρίς τους Κάρικ, Τζόουνς και ο Φαν Πέρσι είναι αμφίβολος.

Το ενδιαφέρον, όμως, συγκεντρώνει το παιχνίδι της Τότεναμ στην έδρα της Φούλαμ, η οποία προχώρησε στη λύση του συμβολαίου του Μάρτιν Γιόλ. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην ένατη θέση της Premier League και ο Αντρέ Βίλάς-Μπόας φέρεται να παίζει το… κεφάλι του στο συγκεκριμένο ματς, αφού η διοίκηση του έχει ξεκαθαρίσει πως πρέπει να κάνει συνεχόμενες νίκες που θα έχουν αντίκτυπο στη βαθμολογική θέση των «σπιρούνια».

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Κρίστλαν Πάλας-Γουέστ Χαμ (22:00)

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 (21:45)

Άρσεναλ-Χαλ Σίτι
Λίβερπουλ-Νόριτς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον
Σαουθάμπτον-Άστον Βίλα
Στόουκ Σίτι-Κάρντιφ
Σάντερλαντ-Τσέλσι
Σουόνσι-Νιούκαστλ
Φούλαμ-Τότεναμ (22:00)
Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Η επόμενη (15η) αγωνιστική

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 (17:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ (14:45)
Κρίσταλ Πάλας-Κάρντιφ
Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ
Σάουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι
Στόουκ Σίτι-Τσέλσι
Γουέστ Μπρομ-Νόριτς
Σάντερλαντ-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Φούλαμ-Άστον Βίλα (15:30)
Άρσεναλ-Έβερτον (18:00)

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Σουόνσι-Χαλ Σίτι (22:00) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: