Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ελκυστικές τιμές για το Κύπελλο!!

Ιδιαίτερα χαμηλές είναι οι τιμές που όρισε η διοίκηση του Παναιτωλικού για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ελκυστικές τιμές για το Κύπελλο
Τον τρόπο με τον οποίο οι οπαδοί του Παναιτωλικού θα προμηθευτούν τα εισιτήρια του μεθαυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξήγησε η διοίκηση του συλλόγου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Εκείνο που προκαλεί ευχάριστη εντύπωση είναι οι τιμές των εισιτηρίων, οι οποίες ξεκινούν από τα 5 ευρώ και φτάνουν τα 10 ευρώ, κάτι που έχει την περαιτέρω προσέλκυση κόσμου στο γήπεδο του Αγρινίου.

Η ανακοίνωση

Τα εισιτήρια του αγώνα της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (ώρα 20.00), θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από ώρα 15.00 έως και την έναρξή του.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στο χώρο VIP και στις σουίτες, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο, στην είσοδο VIP.

Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίστηκαν ως εξής:

10 ευρώ για όλα τα τμήματα της μεγάλης κερκίδας
7 ευρώ για το άνω διάζωμα της μικρής κερκίδας
5 ευρώ για το κάτω διάζωμα της μικρής κερκίδας
5 ευρώ για το πέταλο

Από τις 15.00 έως και μετά το τέλος του αγώνα θα είναι ανοικτή η μπουτίκ του Παναιτωλικού προκειμένου οι φίλαθλοι να μπορούν να προμηθευτούν αυθεντικά προϊόντα και αξεσουάρ της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: