Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Μοιράστηκαν τα βραβεία Μέσι και Ρονάλντο!!

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της περασμένης σεζόν στην ισπανική λίγκα, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο πολυτιμότερος.

Μοιράστηκαν τα βραβεία Μέσι και Ρονάλντο
Με… σολομώντεια λύση έμοιαζε η μοιρασιά στα βραβεία για τους κορυφαίους της ισπανικής λίγκας την περασμένη περίοδο. Κι αυτό γιατί ο μεν Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής, ο δε Λιονέλ Μέσι κέρδισε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της σεζόν (παίρνει τον τίτλο αυτό και στα πέντε χρόνια «ζωής» των βραβείων), αλλά και του καλύτερου επιθετικού.

Καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Τιμπό Κουρτουά της Ατλέτικο Μαδρίτης, αμυντικός ο Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι (πέρσι της Ρεάλ Σοσιεδάδ και πλέον της Ρεάλ Μαδρίτης) καλύτερος μεσοαμυντικός και παίκτης-αποκάλυψη, ο Αντρές Ινιέστα της Μπαρτσελόνα καλύτερος μεσοεπιθετικός και ο Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης καλύτερος προπονητής.

Μια τεχνική επιτροπή επιλέγει τρεις υποψήφιους παίκτες για κάθε βραβείο, ενώ οι προπονητές των ομάδων ψηφίζουν για τους νικητές. Οι ποδοσφαιριστές ψηφίζουν για τον κορυφαίο παίκτη και προπονητή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: