Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Στο δρόμο για τη Βραζιλία!!

Στη Βραζιλία θα ταξιδέψει την Τετάρτη, αντιπροσωπεία της ΕΠΟ για να παραστεί στην κλήρωση του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 18:00 ώρα Ελλάδας, στην πόλη Μπαΐα.

Στο δρόμο για τη Βραζιλία
Πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης για την Εθνική ομάδα και η «γαλανόλευκη» αποστολή θα μεταβεί στη Βραζιλία προκειμένου να πάρει μέρος στη διαδικασία. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, ο τεχνικός διευθυντής, Τάκης Φύσσας, η διευθύντρια των Εθνικών ομάδων, Άννα Καπάσογλου και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Μιχάλης Τσαπίδης θα βρεθούν στην Μπαΐα για να εκπροσωπήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Το «παρών» θα δώσει και ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα ταξιδέψει από την Πορτογαλία.

Συζήτηση επί βραζιλιάνικου εδάφους

Στο περιθώριο της κλήρωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα συζητήσει με τον ομοσπονδιακό προπονητή σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου για δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι το Euro 2016. Οι δύο άνδρες θα είναι μαζί στη Βραζιλία για δύο μέρες και ίσως υπάρξει εξέλιξη. Το πιθανότερο, όμως, είναι να κλείσει το θέμα στην Αθήνα, πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος δεν έχει αποφασίσει για το επαγγελματικό του μέλλον. Στις τελευταίες συνεντεύξεις του, δείχνει διάθεση να επιστρέψει σε πάγκο συλλόγου, ωστόσο στο μυαλό του αυτή την περίοδο υπάρχει μόνο η συμμετοχή της «γαλανόλευκης» στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Σάο Πάολο ή Σαλβαδόρ

Η Εθνική θα μάθει τα ονόματα των τριών αντιπάλων της, τις πόλεις που θα αγωνιστεί και αμέσως μετά, το τεχνικό επιτελείο θα κλείσει το προπονητικό κέντρο και το ξενοδοχείο όπου θα εγκατασταθεί η αποστολή. Ανάλογα με την κλήρωση, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει για «βάση» είτε το Σάο Πάολο ή είτε το Σαλβαδόρ.

Προτάσεις για φιλικά στις ΗΠΑ

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να δώσει η Εθνική φιλικά στις ΗΠΑ, τον Μάιο. Το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει προτάσεις από γραφεία μάνατζερ για προετοιμασία και φιλικά στις ΗΠΑ, τη Βραζιλία και την Πορτογαλία. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Ανάλογα με το στιλ παιχνιδιού των αντιπάλων, το προπονητικό τιμ θα επιδιώξει να κλείσει φιλικά με ομάδες ανάλογης φιλοσοφίας. Το ίδιο ισχύει για το φιλικό του Μαρτίου, το οποίο παραμένει ανοικτό και θα «φιξαριστεί» μετά την κλήρωση της Παρασκευής. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: