Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΑΟΚ που αντιδρά!!

Ικανοποίηση στον ΠΑΟΚ για τη νίκη στα Γιάννενα (0-2) που πιστοποίησε ότι η ομάδα αντέδρασε σωστά μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό. Νοκ άουτ ο Νίνης.

Ο ΠΑΟΚ που αντιδρά
Να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για τον τίτλο κυνηγώντας όσο αυτό είναι εφικτό τον Ολυμπιακό θέλει ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ στα Γιάννινα και πιστοποίησε πως αντέδρασε σωστά μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό (4-0) στο «Καραϊσκάκη», καθώς έκτοτε έχει κερδίσει τον Άρη για το πρωτάθλημα και την Σαχτέρ για το Europa League.

Ο Χουμπ Στέφενς έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, που άφησαν πίσω τους και την κούραση από το πολύωρο ταξίδι και τις ιδιαίτερες συνθήκες (διαφορά ώρα, χαμηλές θερμοκρασίες) στο Καζακστάν. Θεωρεί, δε, πως μετά την ομαλοποίηση του προγράμματος με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων για την Ευρώπη (καθώς μετά το ματς με την Άλκμααρ την επόμενη Πέμπτη η φάση των «32» αρχίζει το Φεβρουάριο ξανά), η ομάδα του θα αποδίδει ακόμη καλύτερα. Ειδικά, δε, αν γίνουν και οι προσθήκες που έχει ζητήσει, με προτεραιότητα τη θέση του στόπερ και του κεντρικού χαφ.

Μοναδική «σκιά» ο Νίνης

Ο τραυματισμός του Σωτήρη Νίνη ήταν το μοναδικό άσχημο νέο στη χθεσινή μέρα. Ο διεθνής μέσος αποχώρησε υποβασταζόμενος και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βαριά θλάση. Αν η μαγνητική τομογραφία που θα κάνει σήμερα επιβεβαιώσουν τους φόβους των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ο 23χρονος άσος θα χάσει το ματς με την Άλκμααρ και αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές του 2014. Με ενοχλήσεις αποχώρησε και ο Κώστας Κατσουράνης, που πάντως δεν φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό.

Κι άλλος στο όριο

Ο Κώστας Κατσουράνης με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε χθες έφτασε τις τρεις και προστέθηκε στη λίστα των παικτών που είναι στο όριο τιμωρίας. Σε αυτή υπάρχουν επίσης οι Στοχ, Λίνο και Νέτσιντ.

Στο ματς με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα (15:00) αναμένεται να επανεμφανιστεί ο Μιγκέλ Βίτορ, όπως και ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης, που χθες έμεινε εκτός ενδεκάδας λόγω στοματικών διαταραχών που έφερε ως… σουβενίρ από το Καζακστάν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: