Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Τζαβέλλας: «Δεν υπάρχει διαφορά με τον Ολυμπιακό»

Καμία διάφορα δυναμικότητας δεν υπάρχει ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Γιώργο Τζαβέλλα, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τζαβέλλας: «Δεν υπάρχει διαφορά με τον Ολυμπιακό»
Στην διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στάθηκε με δηλώσεις του στη Nova ο Γιώργος Τζαβέλλας. «Το σημαντικό στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η νίκη» τόνισε.

Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό λέγοντας ότι είναι υποχρεωμένοι να τον κυνηγούν και ότι δεν θέλουν να βγουν δεύτεροι ή τρίτοι στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, τόνισε ότι η Τούμπα είναι η καλύτερη έδρα της Ελλάδας και στόχος για αυτόν και τους συμπαίκτες του είναι να νικούν τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το σημαντικό είναι η νίκη. Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και χαίρομαι για τη νίκη μέσα στα Γιάννινα. Είναι μια σεζόν που ξεκινάει με πολλές μεταγραφές, μια νέα ομάδα. Πρέπει να κυνηγάμε τον Ολυμπιακό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι και δεν θέλουμε να βγούμε δεύτεροι ή τρίτοι.
Πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά τα παιχνίδια και νομίζω ότι αρχίζουμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας. Είναι θέμα δουλειάς και το πώς θα δέσουμε. Δεν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με τον Ολυμπιακό και πρέπει να συνηθίσουμε να έχουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Καλό θα είναι να κερδίζουμε και τα θεωρητικά εύκολα ματς αλλά και τα ντέρμπι. Υπάρχει ο δεύτερο
ς γύρος που θα έρθει στην Τούμπα και πρέπει να είμαστε κοντά στη βαθμολογία για να τον φτάσουμε.
Είναι η καλύτερη έδρα στην Ελλάδα η Τούμπα και πρέπει να παίρνουμε και τα εκτός έδρας ματς. Υπήρχε ένα διάστημα που πιεστήκαμε και αν είχαμε προηγηθεί από την αρχή θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Ο Κώστας (Κατσουράνης) με βοηθάει πολύ και θέλω κάθε εβδομάδα να γίνομαι καλύτερος. Και στα μεγάλα παιχνίδια μπορούμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα.
Η θέση μου είναι αριστερό μπακ αλλά εφόσον μπορώ να βοηθάω χαίρομαι αρκεί η ομάδα μου να πηγαίνει καλά. Είχαμε μία ή δύο προπονήσεις, είδε ο τεχνικός ότι μπορώ να βοηθήσω και έτσι λύθηκε
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: