Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν μας δίνουν στοιχεία»

giatagana-610x370
 Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Χρυσούλα Γιαταγάνα, μίλησε στον Arena FM 89,4 και αναφέρθηκε αφενός στα χρέη του ΠΑΟΚ και αφετέρου στα θέματα του Ηρακλή.
Αναλυτικά είπε:
Για τα χρέη του ΠΑΟΚ:
“Όσο αναφορά τα χρέη του ΠΑΟΚ, καθυστερούμε καθώς δεν επικοινωνεί ο δικηγόρος του κύριου Σαββίδη, ο κύριος Λυκουρέζος. Πληροφορήθηκα από το σάιτ του ΠΑΟΚ ότι το χρέος είναι επίδικο. Επομένως ήθελα στοιχεία από τον δικηγόρο του Σαββίδη για να μπορέσουμε να κάνουμε τροπολογία. Αν δε ξέρω αν είναι η εφορία τα χρέη η κάτι άλλο και δε μπορώ να προχωρήσω. Μας λένε πως θα μας στείλουν τα στοιχεία και δε στέλνουν τίποτα. Πως θα προχωρήσω στην τροπολογία χωρίς στοιχεία; Δε μπορώ να παίρνω συνέχεια τηλέφωνα καθώς υπάρχουν πάρα πολλές υποχρεώσεις. Έχουμε πάρει ήδη δύο φορές. Δε ξέρω άμα ο κύριος Λυκουρέζος έχει δουλειά η απλά μας υποτιμάει. Είμαι εισαγγελέας και νομικός πάρα πολλά χρόνια με πολύ μεγάλη εμπειρία”.
Για τους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ:
“Συμπαθώ τον ΠΑΟΚ αν και είμαι οπαδός του Ηρακλή. Έχει πολλούς εξαιρετικούς Έλληνες που είναι αστέρια όπως ο Νίνης, ο Τζαβέλας, ο Κατσουράνης και ο Σαλπιγγίδης. Είναι πολύ σημαντικό να ξεχωρίζουν οι Έλληνες παίκτες.  Επιπλέον μου αρέσει πολύ ο Γούτας της Ξάνθης”.
Για το θέμα του Ηρακλή:
“Όσο αναφορά το θέμα του Ηρακλή, έστειλα τον επιστημονικό μου συνεργάτη μου στη περιφέρεια. Ενδιαφέρον έδειξε μόνο το δικό μας κόμμα και ο ΣΥΡΙΖΑ. Κανένα άλλο κόμμα. Είναι περίεργο πως άνθρωποι που πάτησαν πάνω στον Ηρακλή δεν ενδιαφέρθηκαν. Όπως με ενημέρωσαν θα δώσουν οι δικηγόροι του Ηρακλή μια τροπολογία για την περάσουμε ώστε να κρατήσουμε τον Γ.Σ Ηρακλή και να μη πάρουνε την περιουσία του. Θα πρέπει να περάσουν πάνω από εμάς για να τα πάρουνε καθώς είναι τα καλύτερα τσιμέντα της πόλης”.
Για την επιθυμία να κυνηγηθούν μέσα από τον Ηρακλή τα φυσικά πρόσωπα που έφεραν πρόβλημα στον σύλλογο:
“Αυτό σίγουρα θα γίνει. Έχω υποσχεθεί πως εγώ η ίδια θα κάνω μηνυτήρια αναφορά για να αποδοθούν ευθύνες”.
Για την 13χρονη Σάρα που “έφυγε”:
“Έκλαψε η ψυχή μου με αυτό το γεγονός. Μακάρι να ήμουν εκεί να αγκαλιάσω την μητέρα της. Η μητέρα της δεν έχει καμία σημασία από που κατάγεται, είναι μάνα και έχασε έναν Άγγελο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: