Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Είχε… καιρό η Μπαρτσελόνα!!

Όταν χάνει η Μπαρτσελόνα είναι είδηση. Όταν χάνει για δεύτερο σερί ματς, ακόμη περισσότερο. Διαβάστε εντυπωσιακά στοιχεία για την ήττα των Καταλανών χθες στο Μπιλμπάο.

Είχε… καιρό η Μπαρτσελόνα
Περίπου εννιά μήνες είχε να χάσει η Μπαρτσελόνα δεύτερο σερί ματς. Πριν τα «χαστούκια» από Άγιαξ και Μπιλμπάο, οι Καταλανοί είχαν υποστεί δύο σερί ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στις 26 Φεβρουαρίου με 3-1 στο «Καμπ Νου» για το Κύπελλο και στις 2 Μαρτίου με 2-1 στο «Μπερναμπέου» για το πρωτάθλημα.

Η τελευταία ήταν και η πιο πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, οι «μπλαουγκράνα» είχαν να χάσουν το μήνα Δεκέμβριο από το 2008, όταν είχαν ηττηθεί στην έδρα τους με 3-2 από τη Σαχτάρ για τους ομίλους του Champions League. Επίσης δεν είχαν χάσει ημέρα Κυριακή από τις 14 Φεβρουαρίου του 2010 και το 2-1 από την Ατλέτικο, με τις επτά ήττες που μεσολάβησαν έκτοτε να έρχονται… Σάββατο.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει κερδίσει την Μπιλμπάο εκτός έδρας για το πρωτάθλημα από το 2010 μετρώντας έκτοτε τρεις ισοπαλίες και τη χθεσινή ήττα. Μάλιστα με το 1-0 της Κυριακής μπήκε ένα τέλος σε ένα σερί 17 αγώνων στην έδρα της Μπιλμπάο όπου οι Καταλανοί σκόραραν. Η τελευταία φορά που δεν τα είχαν καταφέρει ήταν στην ήττα με 3-0 στις 13 Νοεμβρίου του 1997.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: