Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Θέλει Μουντιάλ ο Ροναλντίνιο!!

Την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει ως στόχο ο Ροναλντίνιο, ο οποίος περιμένει την κλήση του από τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Θέλει Μουντιάλ ο Ροναλντίνιο
Ελπίδες συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 που διοργανώνεται στη γενέτειρα χώρα του έχει ο Ροναλντίνιο.

Ο 33χρονος παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο είχε αγωνιστεί στο φιλικό της Βραζιλίας με τη Χιλή τον Απρίλιο και δεν παύει να πιστεύει ότι θα καταφέρει να κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

«Ο Σκολάρι είναι ένας ευθύς άνθρωπος, ο οποίος λέει πάντα την αλήθεια. Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες για αυτούς που παίζουν καλά. Δείχνει να έχει καταλήξει στο βασικό κορμό της ομάδας, όμως όποιος είναι στην κατάλληλη φόρμα έχει πιθανότητες. Δουλεύω σκληρά για να βελτιωθώ και αν υπάρχει μια περίπτωση να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είμαι έτοιμος. Στόχο έχω πάντα να είμαι σε ετοιμότητα».

Αναμφίβολα, οι δύο άντρες έχουν ζήσει μεγάλες επιτυχίες μαζί στην εθνική Βραζιλίας και μια πιθανή κλήση του Ρόνι θα δώσει άρωμα… Μουντιάλ 2002 στη «Σελεσάο», όταν και κατέκτησαν τον Παγκόσμιο τίτλο στα γήπεδα της Κορέας και της Ιαπωνίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: