Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Πρώτα… Ελλάδα!

Προτεραιότητα στην ελληνική αγορά δίνεται από την ΑΕΚ για την ενίσχυση εν όψει της επόμενης σεζόν. Η αξιολόγηση του υλικού που καλείται να κάνει ο Δέλλας. «Τρέχει» χωρίς Μελισσανίδη το γήπεδο.

Πρώτα… Ελλάδα
Σε πολλά υποσχόμενες ή δοκιμασμένες λύσεις από την εγχώρια αγορά έχει εστιάσει το μεταγραφικό ενδιαφέρον της η ΑΕΚ εν όψει της επόμενης σεζόν. Είναι δεδομένο πως η ποιοτική στάθμη στο ρόστερ της ομάδας θα πρέπει μέχρι να επιστρέψει στη… φυσική της θέση, τη Σούπερ Λίγκα, να ανέβει κατακόρυφα.

Προτεραιότητα των ανθρώπων της ομάδας είναι η ενίσχυση με ταλαντούχους και έμπειρους Έλληνες παίκτες, όπως και με ξένους που έχουν αποδείξει την αξία τους στο εγχώριο πρωτάθλημα. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν ποδοσφαιριστές όπως οι Αυλωνίτης και Γούτας, στη δεύτερη οι Κατσουράνης και Παπαδόπουλος, ενώ στην τρίτη οι Λεονάρντο και Μπόγιοβιτς.

Κρίνονται όλοι

Ασφαλώς σημαντικό ρόλο για τις αποφάσεις που θα ληφθούν για ενίσχυση θα παίξει και η εικόνα των παικτών του υπάρχοντος ρόστερ. Ο Τραϊανός Δέλλας θα κληθεί να υποβάλει εγκαίρως μία αξιολόγηση του υπάρχοντος δυναμικού κρίνοντας ποιοι ποδοσφαιριστές «χωρούν» στην ΑΕΚ της Football League ή της μεγάλης κατηγορίας. Είναι σαφές πως θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της ομάδας, καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν την απαιτούμενη ποιότητα ή τις προοπτικές για να σταθούν σε μία ΑΕΚ μεγάλων φιλοδοξιών.

«Τρέχει» και χωρίς Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στις ΗΠΑ για επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι εξελίξεις του γηπέδου έχουν «παγώσει». Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έχει αναθέσει αρμοδιότητες στους συνεργάτες του που προχωρούν κανονικά το πρότζεκτ. Το προσεχές διάστημα περιλαμβάνει συναντήσεις με ΓΓΑ, Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και πολεοδομία για το θέμα της προμελέτης του έργου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: