Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ε, όχι και σκληρή κριτική κόουτς!!

Μόνο σκληρή κριτική δεν ασκείται στον Βαγγέλη Αγγέλου. Τελείως άστοχη - δεν ήταν η πρώτη φορά - δήλωση από τον προπονητή του Άρη.

Ε, όχι και σκληρή κριτική κόουτς!
Γράφει ο Γιώργος Συρίδης
Ουδείς ασκεί σκληρή κριτική, ούτε τα μέσα ενημέρωσης, ούτε οι φίλαθλοι του Άρη, ούτε η διοίκηση, γιατί έχουν διαπιστώσει ότι και δουλειά γίνεται και έχουν επίγνωση της κατάστασης που υπάρχει στον Άρη.

Δεν μπορεί, όμως, να μην επισημαίνονται λάθη που γίνονται. Αυτό δεν είναι σκληρή κριτική. Αυτό λέγεται καταγραφή της πραγματικότητας. Εκτός κι αν αυτό θεωρείται σκληρή κριτική για τον Αγγέλου που σαφώς έχει εμπειρία ως δεύτερος προπονητής από ομάδες με πίεση και παλιότερα στον Άρη και στον Ολυμπιακό την διετία επί Ίβκοβιτς.
Ο Άρης που έχει φτιάξει φέτος παίρνει από παντού θετικά σχόλια γιατί είναι ένα project που αρέσει και κυρίως φαίνεται πως πείθει τον κόσμο του Άρη να επιστρέψει στο γήπεδο. Ο ίδιος ήταν αυτός που είπε μετά τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ πως ο Άρης βρίσκεται ακόμα σε πολύ χαμηλό επίπεδο μπασκετικά. Δεν θα έπρεπε να επισημανθεί ότι οι κίτρινοι στα τελευταία τρία ματς έχουν 65 (!!!) λάθη και μόλις 28 ασίστ; Δεν θα έπρεπε να επισημανθεί ότι ο Άρης σταματάει να λειτουργεί στην τέταρτη περίοδο και έχει χάσει σχεδόν όλα τα τελευταία δεκάλεπτα των αγώνων του και από αυτά που έχει κερδίσει δεν του έφτασε και ηττήθηκε στο τέλος; Όπως, λοιπόν, επισημαίνονται όλα τα θετικά, η αγωνιστική άνοδος του Βεζένκοφ, η παρουσία του Μποχωρίδη, το project με την έλευση νεαρών παικτών (χθες έκανε ντεμπούτο ο Μήτογλου), έτσι θα πρέπει να καταγράφονται και τα αρνητικά.

Ο Άρης άφησε πίσω του έναν μήνα με τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες και έχει μπροστά του έναν Δεκέμβριο με τέσσερα παιχνίδια στα οποία τίποτα άλλο δεν θα θεωρηθεί επιτυχία πέρα από τέσσερις νίκες. Με Ηλυσιακό, Ίκαρο εντός έδρας και Πανελευσινιακό εκτός για το πρωτάθλημα και τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Πανιώνιο στο Παλέ.
Πηγή:  superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: