Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ήθελε άντερα αυτό το διπλό!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ. Τι σημαίνει το τρίποντο για την ομάδα του Στέφενς και ποια μηνύματα πέρασε ο Δικέφαλος;Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, ήθελε άντερα για να φύγει ο ΠΑΟΚ με το διπλό. Εγώ, δηλαδή, δεν στέκομαι τόσο στην φάση του πέναλτι, όσο στο ότι ο δικέφαλος τα έδωσε όλα. Ενώ δεν του έβγαινε το ματς όπως ήθελε, δεν τα παράτησε ούτε λεπτό. Κυνήγησε το γκολ που θα του έδινε το τρίποντο. Με νύχια και με δόντια
Ο ΠΑΟΚ, δηλαδή, μ’ αυτό το παιχνίδι και ειδικά ύστερα από έναν δύσκολο αγώνα για το γιουρόπα, έδειξε ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του για τον τίτλο. Θα παλέψει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί κοντά στον Ολυμπιακό.
Με Ντε Βινσέντι
Ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος στα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ μπήκε για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κι έκανε αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Κυρίως στο β’ μέρος. Ειδικά αυτή του Ντε Βινσέντι θα μπορούσε άνετα να έχει καταλήξει στα δίχτυα.
Με μονομαχίες
Έβλεπες, λοιπόν, ένα ματς με μονομαχίες όλη την ώρα. Και γι’ αυτό γίνονταν τόσα λάθη. Επειδή υπήρχε πίεση σε κάθε φάση, σε κάθε στιγμή.
Να γεμίσει την περιοχή
Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, από ένα σημείο και μετά στο β’ ημίχρονο έδειξε αρκετά κουρασμένος. Ωστόσο ο Στέφενς έριξε μέσα και τον Νέτσιντ, αλλά και τον Βούκιτς για να γεμίσει την περιοχή.
Δεν λύγισε
Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ φάνηκε ατσαλωμένος. Δεν λύγισε από τις δυσκολίες του αγώνα. Κι έδειξε πόσο θέλει να μείνει στην κούρσα με τον Ολυμπιακό.
Μηνύματα
Ήταν ένα παιχνίδι ψυχής και υπερπροσπάθειας το σημερινό. Ο δικέφαλος κατάφερε να φύγει με τρείς υπερπολύτιμους βαθμούς και να περάσει τα μηνύματά του ότι δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: