Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

«Μας αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα»

Για την πίκρα που αφήνει στον ΠΑΣ η ήττα από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Σάκης Τσιλωλης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες».

«Μας αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα»
Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τόνισε πως έγινε ένα ενδιαφέρον ματς με πάθος και οι παίκτες του δημιούργησαν πέντε καλές ευκαιρίες και έπρεπε να νικήσουν. Θεωρεί πως μετά το πρώτο μισάωρο ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος, όμως το αποτέλεσμα στεναχώρησε τον κόσμο και θα πρέπει όλοι να κοιτάξουν πλέον μπροστά. Στάθηκε στη φάση του πέναλτι που άνοιξε το σκορ ο «Δικέφαλος» και τόνισε πως η εμφάνιση του Βελλίδη κράτησε την ομάδα.

Αναλυτικά: «Έγινε ενδιαφέρον παιχνίδι, γεμάτο δύναμη και πάθος που ήταν αναμενόμενα. Αφήνει πικρία το αποτέλεσμα, έγινε μεγάλη προσπάθεια, αν στο ποδόσφαιρο είναι οι ευκαιρίες και όποια ομάδα δημιουργεί "καθαρές" ευκαιρίες παίρνει και το αποτέλεσμα, τότε έπρεπε εμείς να νικήσουμε, γιατί είχαμε τέσσερις-πέντε ευκαιρίες.

Στα πρώτα 25’-30’ κυριάρχησε ο ΠΑΟΚ, κράτησε την μπάλα, την κυκλοφόρησε, αλλά, με την πάροδο του χρόνου, γίναμε απειλητικοί, βρήκαμε χώρους, αλλά ατυχήσαμε. Κρίμα για τον κόσμο που έδωσε το"‘παρών", δεν χαρήκαμε το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι για το αποτέλεσμα.

Περιθώρια υπάρχουν να βελτιώσουμε την ομάδα και να έχουμε περισσότερη αποτελεσματικότητα. Ανεξάρτητα από την κόπωση που είχε ο ΠΑΟΚ, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα μετά.

Τα παιδιά συζητάνε για το πέναλτι που ήταν η φάση "κλειδί" στον αγώνα, αν δεν υπήρχε όντως είναι αλλοίωση αποτελέσματος, αν και είχε 10’ ακόμα το ματς. Δεν είμαι σίγουρος για τη φάση.

Παρόμοια εικόνα με σήμερα είχε ο ΠΑΣ και στη Λεωφόρο και η ήττα ήρθε με τον ίδιο τρόπο στα ίδια λεπτά. Σύμπτωση είναι ότι έγινε στο 83' το γκολ. Στο 55’-75’, ο ΠΑΣ πάταγε πολύ καλά στο γήπεδο.

Κινηθήκαμε στον χώρο, δεν βγήκαν, όμως, οι πάσες, ίσως από νευρικότητα και δεν βγήκαν κι άλλες φάσεις. Στη φάση του Τόμας από το σημείο του πέναλτι, μπορούσαμε να κάνουμε το γκολ, γιατί είναι ένας παίκτης που έχει ποιότητα, τέτοια γκολ συνήθως τα τελειώνει, αν το πετύχαινε θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα.

Είχαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, έγιναν δύο-τρία σουτ από τον άξονα, το βελτιώσαμε αυτό στη συνέχεια, βρήκα τις ισορροπίες στο κέντρο. Χρειάζεσαι την κλάση του Βελλίδη να σε κρατήσει, όπως έκανε ο Γλύκος στη φάση του Βίλα. Μπορούσαμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: