Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Καρφώματα, τάπες και... μπάζα!! (vids)

Δείτε τα highlights της Α1 σε τρία ξεχωριστά βίντεο. Περιλαμβάνουν από καρφώματα μέχρι κάδους! Πλούσιο θέαμα περιλάμβανε για μία ακόμα αγωνιστική η A1 του μπάσκετ. Εντυπωσιακά καρφώματα, επιβλητικές τάπες, ασίστ από το... άλλο μισό του γηπέδου, αλλά και κάδους στον αγωνιστικό χώρο, όπως συνέβη στον αγώνα του Κολοσσού Ρόδου με τη Νέα Κηφισιά από οπαδούς των γηπεδούχων στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας!

Το Top-5 της αγωνιστικής
Του... καρφώματος έγινε και αυτή την εβδομάδα στα ελληνικά γήπεδα. Το μενού περιλαμβάνει Δημήτρη Κατσίβελη, Ντόμινικ Σάτον, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, αλλά και την απογείωση του Τζάστιν Χαρτ που πήρε... παραμάζωμα τους παίκτες των Τρικάλων. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει και η εντυπωσιακή τάπα του Κένι Γκάμπριελ.



Κάδος στον πάγκο της Ν. Κηφισιάς
Τα ευτράπελα ποτέ δεν λείπουν στην Ελλάδα, αλλά οι οπαδοί του Κολοσσού Ρόδου έκαναν τη διαφορά στην αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά. Κάποιοι αποδείχτηκαν περισσότερο θερμόαιμοι από κι εκτόξευσαν έναν κάδο στον πάγκο της ομάδας των βορείων προαστίων!



H ασίστ,η τάπα και το κάρφωμα της αγωνιστικής
Ο Γάιος Σκορδίλης ήταν αυτός που είχε στο ενεργητικό του καλύτερο κάρφωμα της αγωνιστικής, με τον D.J. Κούπερ να βγάζει μία εντυπωσιακή ασίστ στον Τσαϊρέλη και τον Σμιθ να κόβει εντυπωσιακά τον αντίπαλό του.




Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: