Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Λάζαρ: «Αντιδράσαμε μετά τον Ολυμπιακό»

Στη σωστή αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό, απέδωσε τις καλές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ ο Κοστίν Λάζαρ.

Λάζαρ: «Αντιδράσαμε μετά τον Ολυμπιακό»
Χαρούμενος για τη νίκη και το γκολ που σημείωσε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Κοστίν Λάζαρ. Με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε πως η ομάδα έχει αντιδράσει καλά μετά την ήττα στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το σημαντικό γκολ που έβαλε: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη και πέτυχα ένα γκολ κι εγώ. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω και στα επόμενα παιχνίδια, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω πετύχει λίγα γκολ με τον ΠΑΟΚ».
Για το αν είναι το καλύτερο γκολ που πέτυχε: «Όχι, είχα αρκετά όμορφα γκολ στην καριέρα μου. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στα Γιάννινα: «Τι λόγια μπορώ να πω; Τους έχουμε μαζί μας όπου κι αν παίζουμε και νομίζω ότι έμειναν ικανοποιημένοι».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι το πρόγραμμα είναι καλύτερο. Δεν έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια και νομίζω ότι θα βρούμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να βρούμε καλύτερο ρυθμό μετά από τη διακοπή των Χριστουγέννων».

Για το αν αντέδρασαν καλά μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη: «Έχουμε μία καλή αντίδραση. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι εκεί, αντιδράσαμε και νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα σαν ομάδα».
Για το δύσκολο ρόλο με τον Τζιόλη: «Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, νομίζω ότι βοηθάμε την ομάδα. Είμαστε μια ομάδα που νομίζω ότι όποιος κι αν έρθει θα παίξει καλά γιατί ρολάρει η ομάδα».

Για το ποια είναι η διαφορά του φετινού ΠΑΟΚ με των προηγούμενων ετών: «Δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένες διαφορές. Αυτό που ξέρω είναι ότι φέτος κάναμε καλές μεταγραφές. Και πέρσι, αλλά και φέτος κάνουμε καλά παιχνίδια».

Για το αν το σημερινό ή το περσινό στην Κομοτηνή ήταν καλύτερο: «Νομίζω το περσινό ήταν καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: