Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Καλά και κακά!

Καλό είναι που ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε τελικώς να νικήσει, σε ένα παιχνίδι που τα λάθη του δεν χωράνε φυσιολογικά σε ένα ενενηντάλεπτο. Κακό είναι, που για να βγει η εξίσωση, έπρεπε να υποδείξει το πέναλτι πρώτα, αυτός ο πολλάκις σεσημασμένος και αποφασισμένος υπάλληλος, της “εταιρίας”, που πουλάει εκδουλεύσεις, με αντάλλαγμα την ομερτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γράφει ο Νίκος Τζαντζαράς Καλό είναι που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βάλει και το 4-2-3-1 στο ρεπερτόριό του. Απλώς, επειδή ο στόχος του σχηματισμού είναι να συνδέσει καλύτερα τις γραμμές, κακό είναι που αυτό δε φάνηκε να συμβαίνει...
Καλό είναι που στο θέμα rotation, μπαίνει πια κι άλλος κόσμος, όπως ο Σπυρόπουλος. - Κακό είναι που στις θέσεις του άξονα (Λαζάρ, Κατσουράνη, Τζιόλη), που η ομάδα θα έπρεπε να μπορεί να δώσει ανάσες και να πάρει παραπάνω ταχύτητα, αυτό είναι αδύνατο, αφού υπάρχει φτώχεια από πίσω.
Καλό είναι, που έστω και αναγκαστικά, η ομάδα δοκίμασε να παίξει χωρίς τον Αθανασιάδη. Κακό είναι που αποδεικνύεται περίτρανα, πώς σήμερα, άλλο κανονικό σέντερ φορ, ο ΠΑΟΚ δεν διαθέτει.
Καλό είναι που ο Τζαβέλλας δίνει λύσεις, έστω και ανάγκης, από το πουθενά, στα στόπερ. Πολύ χρήσιμο είναι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο να έχει πολυθεσίτες – εργαλεία ο προπονητής. Κακό είναι που με Κατσικά – Λόπεθ, η... ανάγκη αυτή, δεν είναι καθόλου σπάνια.
Καλά είναι τα δημιουργικά νεύρα, όταν η υπερπροσπάθεια δεν έχει αποτελέσματα, γιατί δείχνει διάθεση και τσαγανό. Κακά είναι τα νεύρα που έχουν στόχο να μετακυλήσουν τις ευθύνες από πάνω μας, στις πλάτες των συμπαιχτών μας, Σωτήρη Νίνη (και γρήγορα περαστικά).
Ο ΠΑΟΚ οφείλει να “βγάλει” τις υποχρεώσεις του με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες, μέχρι να ενισχυθεί τον Γενάρη. Άρα... αποστολή εξετελέσθη. Διότι με αυτό το κακοστημένο και άνευ ισορροπίας ρόστερ, αλλά και με την συγκεκριμένη... ανάλαφρη τακτική συμπεριφορά (και δουλειά), ξέρουμε πια όλα όσα μπορεί να κάνει και όλα όσα αδυνατεί να πετύχει, μέσα στο γήπεδο.
Πηγή: fatgames.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: