Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

«Θέλει ενίσχυση ο ΠΑΟΚ»

alabantas
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Νίκος Αλαβάντας, φιλοξενήθηκε στον Αrena FM 89,4 και αναφέρθηκε στη νίκη του «Δικεφάλου» στα Γιάννενα αλλά και γενικότερα στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μιλώντας στον Arena fm 89,4:
Για τον αγωνιστικό χώρο στα Γιάννενα:
“Σε γενικές γραμμές ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος. Άμα εξαιρέσουμε κάποια κομμάτια του γηπέδου που έφυγαν στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα”.
Για την εικόνα του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ:
“Πρώτη φορά είδα τον ΠΑΟΚ να μπαίνει τόσο δυνατά. Φάνηκε ότι ήθελε το παιχνίδι πιο πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάθισε ο ΠΑΟΚ λόγω κούρασης και ανέβασε απόδοση ο ΠΑΣ. Ευτυχώς όμως πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα ο Λάζαρ. Πάντα η ομάδα έμπαινε νωχελικά και έπρεπε να δεχτεί γκολ για να ξυπνήσει. Χθες μπήκε από την αρχή για τη νίκη και μου άρεσε πολύ αυτό”.
Για το πρόβλημα στην άμυνα του ΠΑΟΚ:
“Ο Στέφενς ψάχνει να βρει λύσεις στην άμυνα γιατί λείπει ένας αμυντικός. Έμεινε έξω ο Βιτόρ εξαιτίας τραυματισμού αλλά δε μπορούμε να βασιζόμαστε μονάχα σε έναν παίκτη, που  βγήκε σαν μια καλή λύση  που δεν την περιμέναμε. Το ευχάριστο είναι ότι είναι πολύ καλός και στην επίθεση με την ικανότητα να κάνει γκολ. Είχαμε καιρό να δούμε τέτοιο παίκτη στον ΠΑΟΚ”.
Για την συνέχεια του ΠΑΟΚ:
“Αν ο ΠΑΟΚ έχανε βαθμούς τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Άμα η ομάδα ενισχυθεί θα είναι σίγουρα δεύτερος. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σκαλί πάνω και για να τον κοντράρει ο ΠΑΟΚ θέλει προσθήκες”.
Για τον Κίτσου:
“Ο Κίτσιου είναι ένας παίκτης με πολλά προσόντα. Μπορεί από αυτόν να βγάλει πολλά λεφτά ο ΠΑΟΚ και πρέπει να τον εκμεταλλευτεί. Σε κάποια παιχνίδια έχει μείνει εκτός και θεωρώ πως είναι λάθος αυτό. Είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας”.
Για την απόδοση του Λίνο:
“Ο Λίνο είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης αλλά λόγω ηλικίας δε μπορεί να συνεχίσει για πολύ ακόμα. Ο Σπυρόπουλος ήταν πολύ καλός και αυτό είναι σημαντικό γιατί δε μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στον Λίνο”.
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης:
“Το παιχνίδι φαίνεται εύκολο αλλά άμα μπούνε χαλαροί οι παίκτες θα το πληρώσουνε. Ο Απόλλωνας πήρε αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό και έχει την ψυχολογία. Θα παίξει αμυντικά και θα χτυπήσει σε αντεπιθέσεις. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει επιθετικά και να καθαρίσει το παιχνίδι νωρίς”.
Για το δυσκολότερο πρόγραμμα του Ολυμπιακού:
“Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και τον Άρη μέσα στο Χαριλάου. Ο ΠΑΟΚ έχει σαφώς ευκολότερο πρόγραμμα με Απόλλωνα και Καλλονή και πρέπει να το εκμεταλλευτεί”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: