Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν είναι τόσο μεγάλο το ρόστερ μας»

Προβληματισμένος με τις τελευταίες εμφανίσεις της Λίβερπουλ, αλλά και λόγω των απουσιών των Στάριτζ, Κουτίνιο εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς.

«Δεν είναι τόσο μεγάλο το ρόστερ μας»
Οι «κόκκινοι» έχασαν με 3-1 χθες(1/12) από τη Χαλ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχαν έρθει 3-3 στην έδρα της Έβερτον και ο προπονητής τους στάθηκε στα πολλά γκολ που δέχθηκαν σε αυτά τα ματς.

«Στα δύο τελευταία παιχνίδια δεχθήκαμε συνολικά έξι γκολ. Οπότε χρειάζεται να βελτιωθούμε αρκετά, συγκριτικά με το πώς παίξαμε σε αυτά τα ματς», επεσήμανε ο 40χρονος τεχνικός, ο οποίος πρέπει να πορευτεί χωρίς τους Κουτίνιο και Στάριτζ για τους επόμενους δύο μήνες, καθώς είναι τραυματίες.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε ποιοτικό ρόστερ, αλλά με όλο το σεβασμό δεν είναι τόσο μεγάλο για να αντέξει δύο τόσο σημαντικές απώλειες. Αυτή η μικρή περίοδος(που θα λείπουν) θα είναι ένα τεστ για εμάς. Έχουμε και άλλους παίκτες που έρχονται από πίσω και θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για αυτούς να καπαρώσουν θέση στην ομάδα. Ελπίζω να επιστρέψουμε στις νίκες την Τετάρτη», δήλωσε ο πρώην προπονητής της Σουόνσι, ενώ η ομάδα του την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Νόριτς για την 14η αγωνιστική της Premier League. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: