Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Στέφενς: «Η εβδομάδα τελείωσε με πολύ καλό τρόπο»

Στέφενς: «Η εβδομάδα τελειώσει με πολύ καλό τρόπο»Tα θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες του γιατί με τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσαν μια σειρά αγώνων με θετικά αποτελέσματα έδωσε ο Χουμπ Στέφενς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μάλιστα αναφέρθηκε και στη χρησιμοποίηση του Σπυρόπουλου δηλώνοντας ότι είναι χαρούμενος που τον έχει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

-για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξεκίνησε μια εβδομάδα με ένα ντέρμπι εναντίον του Άρη, ακολούθησε ένα ματς με ένα δύσκολο ταξίδι απέναντι Σαχτιόρ σε πλαστικό αγωνιστικό χώρο. Και μετά εδώ σε ένα δύσκολο τερέν... Τους αξίζουν πολλά μπράβο. Τα παιδιά τελειώνουν αυτή την εβδομάδα με μια νίκη. Παρ' ότι δεν απέφυγαν τα λάθη αλλά τελείωσαν την εβδομάδα με ένα πολύ καλό τρόπο»

-για τη χρησιμοποίηση του Σπυρόπουλου:

«Ο Νίκος είναι ένα κομμάτι της ομάδας και είμαι χαρούμενος που τον έχουμε. Ο Λίνο δεν θα μπορούσε να παίξει γιατί υπάρχει επιβάρυνση σε αυτόν. Πραγματικά είμαι χαρούμενος για την απόδοση του Νίκου. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες».

-για το ότι χάθηκαν ευκαιρίες αλλά και τον Σπάθα:

«Και εγώ θα ήθελα να έχουν σκοράρει οι παίκτες μου από την αρχή και να γινόταν έτσι πιο εύκολη η ζωή μας. Πάντως προσπάθησαν πολύ για το γκολ. Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε με τον διαιτητή τα προηγούμενα χρόνια και εγώ σήμερα είδα μια καλή διαιτησία».

-για το μέχρι πότε θα αντέξει ο Τζιόλης και αν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κι άλλη λύση στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να προσέξω τι να απαντήσω... Σαφώς είμαι ικανοποιημένος με τον Αλέξανδρο (σ.σ. Τζιόλη) και τον Κοστίν (σ.σ. Λάζαρ). Το αν θα έρθει εκεί κάποιος ποδοσφαιριστής, θα το δούμε».

-για το αν έδειξε σημάδια κούρασης η ομάδα μετά το πρώτο 10λεπτο που μπήκε εντυπωσιακά.

«Οχι. Ξέρω πως μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό τέμπο μέχρι το 90ο λεπτό».

-για τον Κάτσε και αν θεωρεί πως υπάρχει ρατσιστική συμπεριφορά από πλευράς ΠΑΟΚ:

«Μου αρέσει ο Κάτσε σαν ποδοσφαιριστής. Το θέμα είναι πώς να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Δουλεύουμε μαζί του αλλά υπάρχει και ένα θέμα με τους φιλάθλους και δεν μπορούμε αυτό να το αγνοήσουμε. Δεν υπάρχει ρατσιστική συμπεριφορά απέναντί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: