Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Αποφασίζει για Μενσά-Μπονσού και Μπέγκιτς η Ευρωλίγκα!

Πριν από την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκας αναμένεται η απόφαση για το επεισόδιο του Μίρζα Μπέγκιτς με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού. Ανησυχίες για ποινή ως και πέντε αγώνων εκφράζουν οι Τούρκοι.

Αποφασίζει για Μενσά-Μπονσού και Μπέγκιτς η Ευρωλίγκα
Εντός της εβδομάδας αναμένεται η απόφαση του ανεξάρτητου δικαστή της Ευρωλίγκας για το επεισόδιο ανάμεσα στον Μίρζα Μπέγκιτς και τον Ποπς Μενσά-Μπονσού στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ την περασμένη Πέμπτη στο ΣΕΦ.

Η ετυμηγορία αναμένεται πριν τους αγώνες της όγδοης αγωνιστικής (οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Πέμπτη την Μπάγερν στο Μόναχο) και η επιβολή προστίμου παραμένει το πιθανότερο σενάριο. Πάντως τουρκικά ΜΜΕ εκφράζουν ανησυχία για αποκλεισμό δύο ως πέντε αγωνιστικών για τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου εκτιμώντας πως πιθανώς η Ευρωλίγκα να θελήσει να στείλει ένα μήνυμα προς… παραδειγματισμό και συμμόρφωση στους υπόλοιπους.

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο Άγγλος παίκτης έστειλε απολογητικό υπόμνημα στην Ευρωλίγκα, ενώ η υπερασπιστική γραμμή επικαλείται τη μη τιμωρία του Μάικ Μπατίστ για το πάτημα στο κεφάλι του Σάσο Όζμπολτ σε αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα.

Σε ό,τι αφορά τον κίνδυνο τιμωρίας για τον Ολυμπιακό, στις τάξεις της ΚΑΕ αισιοδοξούν πως θα επιβληθεί απλώς ένα βαρύ πρόστιμο (για τα αντικείμενα που έπεσαν και την απόπειρα εισβολής για να επιτεθούν στον Μενσά-Μπονσού) κι όχι ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Εκτός κι αν η Ευρωλίγκα… πρωτοτυπήσει και υποχρεώσει τον Ολυμπιακό να παίξει μακριά από την έδρα του με κόσμο, καθώς «γλυκάθηκε» με την παρουσία πολλών φιλάθλων σε Κύπρο και Κρήτη στους αγώνες του Παναθηναϊκού με Λαμποράλ Κούτσα και Λοκομοτίβ Κουμπάν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: