Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Κλήθηκαν σε απολογία Παναθηναϊκός και Αναστασίου!

Η πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Γιάννη Αναστασίου, όπως και αυτές των Ολυμπιακού και Άρη. Πιθανή η τιμωρία του "τριφυλλιού".

Κλήθηκαν σε απολογία Παναθηναϊκός και Αναστασίου
Οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με νέα τιμωρία της έδρας τους, καθώς ο διαιτητής του παιχνιδιού κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι διεκόπη η αναμέτρηση για τρία λεπτά, λόγω ρίψης αντικειμένων από οπαδούς του Παναθηναϊκού. Επιπλέον, αναφέρει ότι έπεσε μπουκάλι με νερό στον πρώτο βοηθό του.

Ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος, διότι είχε τιμωρηθεί και για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έπαιξε χωρίς κόσμο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό ενδεχόμενη νέα ποινή, να διπλασιαστεί.

Σε ότι αφορά τον Γιάννη Αναστασίου, σύμφωνα με τον διαιτητή, τον επισκέφτηκε ο 40χρονος τεχνικός και επιτέθηκε φραστικά σε αυτόν και τους βοηθούς του. Στον Αναστασίου θα επιβληθεί κατά πάσα πιθανότητα χρηματικό πρόστιμο ή να του στερηθεί η δυνατότητα να κοουτσάρει κάποια παιχνίδια του Παναθηναϊκού από τον πάγκο της ομάδας.

Επιπλέον, κλήθηκαν σε απολογία και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και Άρης για τους εντός έδρας αγώνες με Εργοτέλη και Πανθρακικό.

Η ανακοίνωση της Superleague

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 05/12/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 13η αγωνιστική.Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ Πανθρακικός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Εργοτέλης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Γ) ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός, Ι.Αναστασίου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Ι. Αναστασίου στον αγώνα ΠΑΕ Απόλλων-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: