Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

«Από τη μια χαίρομαι κι από την άλλη λυπάμαι»

Συναισθηματικά… διχασμένος εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενώ ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

«Από τη μια χαίρομαι κι από την άλλη λυπάμαι»
Από τη μια χαρούμενος για την τεράστια οικονομική (για να είμαστε ειλικρινείς) ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στα 32 του. Κι από την άλλη λυπημένος που αποχωρεί από μία ομάδα που τον στήριξε στα δύσκολα και με την οποία δέθηκε. Αυτή ήταν η εικόνα του Λουτσιάνο Φιγκερόα στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης, λίγο πριν πάρει το δρόμο για τη Μαλαισία, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή. Από την άλλη είμαι πολύ δυσαρεστημένος που αφήνω αυτή την ομάδα που με στήριξε. Με σεβάστηκαν σε όλα, ακόμα και στο οικονομικό κομμάτι και πραγματικά στεναχωριέμαι για τους οπαδούς που με στήριξαν αυτό τον καιρό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Αργεντινός φορ.

«Ήρθε μία πρόταση πολύ σημαντική για εμένα και την οικογένεια μου. Ήταν κάτι που δεν άρεσε πολύ στο σύλλογο από την αρχή, από την άλλη όμως είναι χαρούμενος που με αυτή τη μεταγραφή βοηθάω τον Παναθηναϊκό. Ήταν μία πρόταση σημαντική. Μίλησα με την οικογένειά μου, το σκέφτηκα καλά και ήθελα να εξασφαλίσω ένα καλό συμβόλαιο. Στεναχωριέμαι που αφήνω μια ομάδα τόσο καλή και ειδικά τους οπαδούς που με υποστήριξαν τόσο πολύ. Ευχαριστώ τους οπαδούς και την ομάδα, όλο το τεχνικό επιτελείο και όλο τον κόσμο που βοήθησε στο να αισθάνομαι άνετα», πρόσθεσε ο 32χρονος άσος.

Ερωτηθείς για το γκολ που ξεχώρισε από όσα πέτυχε με το «τριφύλλι» στο στήθος, ο 32χρονος άσος δεν δυσκολεύτηκε να διαλέξει. «Φυσικά από τα γκολ που έχω βάλει εκείνο που ξεχωρίζω είναι αυτό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετά από αυτό οι οπαδοί μου φέρθηκαν πολύ καλά και σίγουρα θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου», απάντησε.

Όσο για το γεγονός ότι θα έχει συμπαίκτη τον Πάμπλο Αϊμάρ, άλλοτε συμπαίκτη του και στην εθνική Αργεντινής, είπε: «Κοίταξα πολλούς τομείς. Είμαι σχεδόν στο τέλος της καριέρας μου. Μια καριέρα με πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλά χτυπήματα. Φυσικά η απόφασή μου στηρίχτηκε στο ότι ένα παίκτης της Αργεντινής παίζει σε αυτή την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: