Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Εβδομάδα κρίσης για Παναθηναϊκό!

Στροφή στον «τελικό» της Παρασκευής με τον Ερυθρό Αστέρα κάνουν στον Παναθηναϊκό. Νίκη σημαίνει πρόκριση, παίζουν Λάσμε και Μαυροκεφαλίδης. Τα σενάρια για «ραντεβού» με τον Ολυμπιακό στο Top 16.

Εβδομάδα κρίσης για Παναθηναϊκό
Μετά την άνετη νίκη επί του Ηλυσιακού, ο Παναθηναϊκός αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στο κρίσιμο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Με νίκη οι «πράσινοι» απαλλάσσονται οριστικά από το άγχος της πρόκρισης στο Top 16, καθώς την εξασφαλίζουν και μαθηματικά.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, που χθες προφύλαξε Λάσμε και Μαυροκεφαλίδη αναμένεται να έχει αμφότερους διαθέσιμους στο προσεχές ματς. Ο Γκαμπονέζος σέντερ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο, ο δε 29χρονος Έλληνας διεθνής εκτιμάται πως θα έχει ξεπεράσει τον πυρετό.

Οι «πράσινοι» πέρα από τη νίκη στοχεύουν και στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον τέταρτο όμιλο. Η πρώτη θέση μοιάζει πλέον αδύνατη (θα χρειαστούν τρεις νίκες και να χάσει ισάριθμα ματς η Λοκομοτίβ Κουμπάν), ενώ εφικτή μοιάζει ακόμη και η δεύτερη. Σημειώνεται πως αν ο Παναθηναϊκός τερματίσει δεύτερος ή τέταρτος στον όμιλό του θα βρεθεί στο Top 16 στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: