Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Φραντζέσκος: «Δεν ήταν ντέρμπι»


«Δεν ήταν ντέρμπι. Ο ΠΑΟ ήταν πολύ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το μεγάλο πρέσινγκ του Παναθηναϊκού που δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να κάνει παιχνίδι», τόνισε –αρχικά- ο Φραντζέσκος ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων στο παρελθόν.

«Όταν μια ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει τότε πρέπει να γνωρίζει ότι τα παιχνίδια αυτά θα είναι σημαντικά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της», σχολίασε και συνέχισε:

«Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι το παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι πάρα μα πάρα πολύ αργό. Τώρα, βέβαια που έχει τελειώσει το παιχνίδι εμείς μιλάμε έχοντας άλλα στοιχεία. Όμως αν βλέπαμε την 11άδα του ΠΑΟΚ θα λέγαμε ότι κατέβασε μια καλή 11άδα. Το παιχνίδι δεν κρίθηκε στο ποιον μάρκαρε ποιον, αλλά στο ρυθμό που δίνεις ως ομάδα. Στο ρυθμό κρίθηκε το παιχνίδι αυτό. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση με επτά κλασικές ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ αντίθετα έκανε μόνο αυτή του γκολ».

Τέλος, ο Κώστας Φραντζέκος μιλώντας στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μιχάλη Τσόχο έπλεξε το εγκώμιο του τεχνικού του Παναθηναϊκού…

«Ο Γιάννης κάνει τρομερή δουλειά. Και όλο το επιτελείο που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Όλοι μας ξέρουμε που βαδίζουμε. Ο ΠΑΟ είναι πολύ καλύτερος αγώνα με αγώνα. Το θετικό στην εφετινή σεζόν για τον ΠΑΟ είναι ο κόσμος. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι μια δύσκολη χρονιά. Οι παίκτες το βλέπουν και όλοι βιώνουν τις προσπάθειες που γίνονται. Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός έχει στοιχεία που δεν είχε άλλα χρόνια… Το τρέξιμο, το πρέσινγκ, η ομάδικότητα. Ξέραμε ότι θα πάμε καλά. Ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: