Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Πάτσης: «Ομάδα 100 φιλάθλων και 25 μπράβων»

Ευθείες βολές εξαπέλυσε ο Ανδρέας Πάτσης κατά της Κέρκυρας μιλώντας στο ραδιόφωνο του BlueStarFM, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τη φιλοξενία των Φαιάκων στο ματς της Τετάρτης.

«Κάποιοι πρόεδροι δεν πληρώνουν τους παίκτες τους, αλλά έχουν λεφτά για να μετακινούν μπράβους, με αεροπλάνα βαπόρια και αυτοκίνητα, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα καθεστώς τρομοκρατίας. Κάτι αντίστοιχο έγινε και από την μεγάλη ομάδα της Κασσιόπης.

Κανείς απ' αυτούς δεν άγγιξε παίκτη μας. Ότι επεισόδιο έγινε, έγινε μεταξύ των «μισθοφόρων» της ΠΑΕ Κασσιόπη και των δικών μας ανδρών ασφαλείας, που ακολουθούν συνέχεια την αποστολή της ομάδας μας. Είναι δυστύχημα για όλους μας, μία ομάδα με 100 φιλάθλους και 25 μπράβους, να αποτελεί το μεγάλο όνειρο του ελληνικού αθλητισμού, να βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ αύριο το πρωί. Βέβαια, αυτό εμένα δεν με απασχολεί, έχω συνηθίσει την ιδέα για το πώς διεξάγεται το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτό θα πρέπει να απασχολήσει αυτούς που ηγούνται του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αναρωτηθούν για το ποιο είναι το μέλλον αυτού του αθλήματος και αυτού του προϊόντος», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας πάντως μετά την ήττα στα Επτάνησα έμπλεξε και πάλι σε περιπέτειες και πλέον το θετικό αποτέλεσμα στο επόμενο ματς με τα Χανιά έγινε επιτακτική ανάγκη. Το θετικό για τον Αλέκο Βοσνιάδη η επιστροφή του Τζιώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: