Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

«Είμαι έξαλλος με αυτά που βλέπω στον ΠΑΟΚ»

Tsarouxas1
Ο δημοσιογράφος και επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας αλλά και αντιπρόεδρος  του ΠΑΟΚ, Κώστας Τσαρούχας, μίλησε στον Arena FM 89,4 με… βαριά γλώσσα για όσα συμβαίνουν στον «δικέφαλο» τον τελευταίο καιρό.
Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Είμαι έξαλλος με αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ. Έχει διοίκηση ο ΠΑΟΚ; O κ.Τσιτσιακόφ και τα άλλα τα παιδιά εκεί, ο Ζύζης Βρύζας τι να κάνει από διοίκηση του ποδοσφαίρου; Ένας καλός ποδοσφαιριστής ήταν. Η διοίκηση του ποδοσφαίρου απαιτεί άλλα πράγματα, άλλους ελιγμούς, άλλες κινήσεις. Πως επέτρεψε ο ΠΑΟΚ να μην γίνουν ίδια ώρα τα δυο παιχνίδια. Ποιος επέτρεψε να γίνει πρώτο το παιχνίδι στην Τρίπολή και μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Γιατί τόσο καιρό ανέχονται τα πλέι οφ όταν ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι κάθε χρόνο τερματίζει δεύτερος και τον υποβάλουν σε αυτό το μαρτύριο; Που είναι η νομική υπεράσπιση του ΠΑΟΚ όταν έρχεται και νομοθετεί η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ; Δεν έχει το δικαίωμα να νομοθετήσει, και το έκανε με την αφαίρεση των βαθμών από τα πλέι οφ. Τα λέει κανείς αυτά στον Ιβάν Σαββίδη;
Αγανακτώ πραγματικά, φέτος καταφέραμε να αποτύχουμε σε όλους τους τομείς!
Ο Παναθηναϊκός όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ήταν άξιος λύπης, και τελικά κατάφερε να πάρει το κύπελλο και να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ ,βάζοντας τέσσερα γκολ στον ΠΑΟΚ. Δεν γίνονται αυτά. Οι φιλίες του Ιβάν Σαββίδη είναι καλές και πρέπει να τις καλλιεργεί αλλά να προσέχει να καλλιεργεί σωστά την βάση. Ο κ.Αλαφούζος όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα δεν είχε… μαντίλι να κλάψει, ο δε Παναθηναϊκός ήταν σε τραγική μοίρα, αλλά αυτοί θα πάρουν τα χρήματα από την συμμετοχή του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Σαββίδης θα βάζει λεφτά στον ΠΑΟΚ και θα πάνε και αυτά χαμένα. Ποιος τους είπε να πάρουν τον Χουμπ Στέφενς; Αυτή είναι δουλειά του Τσιτσιακόφ;»
Για την αγγελία του ΠΑΟΚ να ψάξει πρόεδρο: «Συμφωνώ με αυτή την κίνηση. Όλες οι μεγάλες ομάδες ακολουθούν αυτή την τακτική. Είναι επιστήμη το αθλητικό μάνατζμεντ, όλα τα άτομα είναι σπουδαγμένα και αυτό γίνεται σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: