Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Προβλήματα για Γκιστ και Ράιτ!

Τζέιμς Γκιστ και Ζακ Ράιτ αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους στο τρίτο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ είναι αμφίβολη.

Προβλήματα για Γκιστ και Ράιτ
Ο Παναθηναϊκός έφερε εις πέρας την αποστολή του, έστω και με μεγάλη δυσκολία αλλά και χωρίς πειστικές εμφανίσεις, κερδίζοντας δις τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Πλέον του χρειάζεται μία νίκη για να προκριθεί στους τελικούς της Α1, έχοντας την ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά τη Δευτέρα στο κλειστό της Πυλαίας.

Το 2-0, πάντως, δεν ήρθε αναίμακτα, κι αυτό γιατί δύο πολύτιμα στελέχη της ομάδας αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο μεν Ζακ Ράιτ έμεινε χθες την τελευταία στιγμή εκτός δωδεκάδας λόγω μυϊκού σπασμού στη μέση, ο δε Τζέιμς Γκιστ αποχώρησε από το ματς με ενοχλήσεις στη γάμπα. Αμφότεροι αναμένεται να εξεταστούν και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να μείνουν εκτός μάχης για το προσεχές παιχνίδι, καθώς αν επιβαρυνθούν περισσότερο υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής και ασφαλώς οι «πράσινοι» δεν θέλουν να τους χάσουν εν όψει των τελικών.

Ειδικά για τον Τζέιμς Γκιστ υπάρχει μεγαλύτερη ανησυχία, καθώς έχει παρουσιάσει αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς φέτος και χρειάζεται ειδική διαχείριση για να μη βγάλει ξανά κάποια θλάση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: