Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Γιαννακόπουλος: «Έχω συνεννοηθεί με τον Αλαφούζο»

Άμεσα θα γίνει ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο για το «ανοιχτό» θέμα της ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Γιαννακόπουλος: «Έχω συνεννοηθεί με τον Αλαφούζο»
Στο εγγύς μέλλον θα γίνει το ραντεβού ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο για να συζητηθούν λεπτομέρειες σχετικά με την οικονομική ενίσχυση του πρώτου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια σε όλους του ποδοσφαιρικού τμήματος για τις φετινές επιτυχίες, ενώ έστειλε και το μήνυμά του για την βία: «Θέλουμε να την καταπολεμήσουμε, να έρχονται οικογένειες και παιδιά».

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ

«Είναι ημιτελικός πρωταθλήματος. Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος. Είμαστε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο θα ανταπεξέλθουμε και θα περάσουμε εμείς», είπε για τα ημιτελικά της Α1 με τους Θεσσαλονικείς.

Για το ποδόσφαιρο και την συνεργασία «Είναι τεράστια επιτυχία όλων των παιδιών του ποδοσφαίρου. Έχουμε συνεννοηθεί με τον Αλαφούζο. Θα συναντηθούμε να δούμε πως θα βοηθήσουμε όλο το σύλλογο».

Για τα πολλά παιδιά στο γήπεδο υπογράμμισε: «Αυτό είναι θέμα των γονιών. Θέλουμε να καταπολεμήσουμε τη βία. Να έρχονται οι οικογένειες με παιδιά και να φεύγουν με ασφάλεια και πάνω από όλα να ευχαριστιούνται την παρουσία τους εδώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: