Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Τους πληρώνουν με εκχώρηση!!

koinwnia
Θορυβημένη απ’ τις δυσάρεστες εξελίξεις γύρω απ’ το αγωνιστικό τμήμα, οι διοικούντες της ΠΑΕ Άρης δίνουν αυτή τη στιγμή το “παρών” στην προπόνηση του Άρη στο Νέο Ρύσιο.
Παναγιώτης Στεφανίδης και Γιάννης Κουζούνιας βρίσκονται στο αθλητικό κέντρο των κιτρινόμαυρων, σε μια προσπάθεια να κατευνάσουν τα πνεύματα και να ηρεμήσουν το κλίμα έπειτα και απ’ την προσφυγή του Ηλία Σταυρόπουλου, που δεν άρεσε σε κανέναν. Τόσο εξαιτίας του γεγονότος ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα νεαρό παίκτη, τον τελευταίο που θα περίμενε κανείς να κινηθεί δικαστικά εναντίον της ομάδας που τον ανέδειξε και τον έκανε επαγγελματία, όσο και επειδή το ποσό για το οποίο κατέθεσε προσφυγή είναι εξευτελιστικά χαμηλό, ήτοι 1.975 ευρώ.
Το ρεπορτάζ όμως δε σταματά στην παρουσία των Στεφανίδη και Κουζούνια στην προπόνηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνουν στους παίκτες μια πρόταση που θεωρούν ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση θα προτείνει την αποπληρωμή των οφειλών προς όλους τους ποδοσφαιριστές μέσω εκχώρησης απ’ το ποσό που αναλογεί στον Άρη ως πριμ υποβιβασμού. Το εν λόγω ποσό υπολογίζεται στα 100.000 ευρώ και αναμένεται να βρίσκεται στα ταμεία του συλλόγου τον Ιούνιο. Αν συμφωνήσουν, οι παίκτες θα υπογράψουν ιδιωτικά συμφωνητικά και θα βρουν λύση σ’ ένα πολύ σημαντικό ζήτημα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: