Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Πρωτάθλημα ποτέ με Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη!!

Χείμαρρος ο Αλέφαντος στον sportdog για τα χάλια του ΠΑΟΚ! Τρελό κράξιμο σε Κλάους, επίθεση σε Γεωργιάδη! Τι λέει για ΠΑΟ, Ατρόμητο – Σχόλιο για την κατάρα του Γκούτμαν!Με τσιγκλάει ο Σινάνογλου αν πιστεύω στην κατάρα του Γκούτμαν για την Μπενφίκα. Πείτε μου, πώς να μην πιστέψω με αυτά τα τρομερά που έχουν συμβεί. Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο! Είδα και τον Τελικό τώρα, πολύ καλή ομάδα η Μπενφίκα, είχε αποκλείσει και την Τότεναμ και τη Γιουβέντους, αλλά έχασε ξανά το Ευρωπαϊκό! Από τη Σεβίλλη. Ξανά στο τέλος. Στα πέναλτι.

Στα τελευταία 52 χρόνια έχει χάσει 8 σερί ευρωπαϊκούς τελικούς!!! 5 τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και 3 τελικούς ΟΥΕΦΑ.

Τη θυμάμαι τη μεγάλη Μπενφίκα του Γκούτμαν. Ήταν ομαδάρα. Τον θυμάμαι τον Εουσέμπιο. Είχε σπάσει την κυριαρχία της Ρεάλ στην Ευρώπη. Είχε πάρει 2 συνεχόμενα Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης, σαν να λέμε 2 σερί Τσάμπιονς Λιγκ. Και τι ζήτησε ο Γκούτμαν ο Ούγγρος προπονητής; Ζήτησε αύξηση. Τι πιο λογικό. Του αρνήθηκαν την αύξηση και τον έδιωξαν!

Τους καταράστηκε λοιπόν να μην ξαναπάρουν Ευρωπαϊκό τα επόμενα 100 χρόνια! Και δεν ξαναπήραν ποτέ! Εκείνη τη φοβερή δεκαετία της Μπενφίκα πήγε κι άλλες φορές στον τελικό, αλλά έχανε πάντα. Και αργότερα στην πάροδο των χρόνων μέχρι σήμερα, όλους τους τελικούς τους χάνει. Για εμένα είναι Θεία Δίκη αυτό, ήταν μεγάλη αδικία εις βάρος του προπονητή. Δεν μπορεί να είναι τυχαία αυτή η γκαντεμιά, σε κάνει να ανατριχιάζεις.

Φοβερός ήταν ο τελικός, εκπληκτικά στημένες και οι δύο ομάδες. Τόσο η Μπενφίκα όσο και η Σεβίλλη. Ο Έμερι έχει διορθωθεί, παλιότερα ήταν μόνο επίθεση, φέτος προσέχει και την άμυνα. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν το ποδόσφαιρο του μέλλοντος όπως το έχω αναλύσει. Και οι δύο σεβάστηκαν τους χώρους και οι δύο έφευγαν μπροστά με ταχύτητα, γρήγοροι παίκτες, τεχνίτες, το ποδόσφαιρο που μου αρέσει. Κόντρα στην κόντρα, φάσεις πολλές και από τις δύο ομάδες, αλλά είχαν πρόβλημα στο γκολ, έχαναν τις ευκαιρίες. Η Μπενφίκα έχασε περισσότερες. Στο τέλος χτύπησε άθλια πέναλτι. Με καθήλωσε το ματς 120 λεπτά. Πολύ τρέξιμο και ταχύτητα.

Αυτή την Ευρωλίγκα ποιος θα την πάρει; Παίξε στη mybet και ...καλά κέρδη!

Σε ό,τι αφορά τα ελληνικά πλέι οφ, ένα έχω να πω: Μην ξαναασχοληθεί με την προπονητική ο Γ.Χ. Γεωργιάδης.

Για τον ΠΑΟΚ έχω δικαιωθεί διότι από τις πρώτες αγωνιστικές που τον είδα, κάθε βδομάδα έλεγα ότι όχι πρωτάθλημα δεν θα πάρει -τον έλεγαν διεκδικητή τότε- αλλά θα χάσει και τη δεύτερη θέση! Κατάφερε λοιπόν να χάσει και τη δεύτερη θέση. Έχασε και τον τελικό Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό με συντριβή. Οικτρά αποτυχημένη η σεζόν.

Θα σας το ξαναπώ, με αυτούς τους παίκτες ο ΠΑΟΚ, με τον Αθανασιάδη και τον Σαλπιγγίδη -επίτηδες αναφέρω αυτούς που είναι από τους καλύτερούς του- πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρει ποτέ. Ο Αθανασιάδης με τα τατουάζ να ξεχειλίζουν από παντού. Ακόμα δεν έκανε μισή καριέρα και γέμισε τατουάζ. Δες τον Ρονάλντο, δες τον Μέσι, πάρε παραδείγματα. Από ποιον παίρνεις παραδείγματα, από κανέναν τραγουδιστή φρικιό; Ποδοσφαιριστής είσαι, αθλητής είσαι.

Γύρναγε δέκα φορές στη σέντρα ο Αθανασιάδης να κάνει το μπαλαντέρ, να πάρει την μπάλα. Να την κάνει τι; Προσωπική ενέργεια να μπουκάρει, να ντριμπλάρει, δεν κάνει ποτέ. Δεν μπορεί. Πάρτι έκανε ο Σανκαρέ. Ο ΠΑΟΚ θέλει πολλές μεταγραφές.

Πάλι δεξιά έβαλε τον Νάτχο για να χωρέσει μέσα τον Μάρτενς. Τι αποτυχημένες μεταγραφές ήταν αυτές που έγιναν τον Γενάρη, θυμάστε με το που τους είδα τι κράξιμο έριξα στον Μαντούρο και στον Μάρτενς. Τους διαφήμιζαν πριν ως παικταράδες.

Ο δε Κουλούρης είναι δυνατόν ποτέ να ηγηθεί αυτός μελλοντικά της επίθεσης του ΠΑΟΚ; Άλλη διαφήμιση στο παιδί αυτό. Δεν φταίει το παιδί, δεν τα βάζω με το παιδί, αλλά δεν βλέπω αυτά που λέγανε. Ξανά ανύπαρκτος.

Και πού πας με μπακ τον Σπυρόπουλο… Έχεις τον Λίνο έξω, έχεις και τον Σαλπιγγίδη έξω. Αυτοί πρέπει να ξεκινάνε. Τους βάζεις στο β΄ ημίχρονο αλλά λες και ήταν τσατισμένοι, δεν ακούμπησαν μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε από τον Γενάρη και μετά, έκανε εκπληκτική πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έγινε καλή δουλειά εκεί με λίγα χρήματα.

Πάντως στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός, στο τσακ δεν έχασε στο τέλος. Όχι μόνο ισοφαρίστηκε αλλά μπορούσε και να χάσει. Ήταν εκπληκτικός ο Ατρόμητος στο β΄ ημίχρονο, ανέβηκε πολύ. Η ομάδα αυτή έκανε φοβερό πρωτάθλημα, τερμάτισε στην πιο υψηλή θέση της ιστορίας της, αλλά από ένα σημείο και μετά, σαν να της κόπηκαν τα πόδια, είτε λόγω της περιπέτειας της μεγάλης με τον πρόεδρο-ιδιοκτήτη της, είτε βγήκε κούραση στους παίκτες.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: