Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Αυτό ήταν Βατερλό!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr που μπορεί να φτάσει το κακό μίας τραγικής στρατηγικής επιλογής.

Αυτό ήταν Βατερλό!
· Πρέπει να ήταν μία από τις λιγοστές φορές που μία στρατηγική ενός συλλόγου κατέληξε σε τέτοιο Βατερλό όπως αυτή του ΠΑΟΚ.

· Τι κατάφερε τελικά ο ΠΑΟΚ, επιλέγοντας να καταστήσει τον β’ ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ως τον αγώνα της χρονιάς για την ομάδα του; Τι κατάφερε με το να δημιουργηθούν τελικά όλα όσα δημιουργήθηκαν τη νύχτα της Μεγάλης Τετάρτης; Κι εγώ να δεχθώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά τα αίσχη κι ότι αποκλειστικά υπεύθυνοι ήταν οπαδοί του. Αλλά και πάλι τι έκανε ο ΠΑΟΚ για να τα αποτρέψει;

· Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να χάσει ο ΠΑΟΚ το κύπελλο από τον Παναθηναϊκό, παίζοντας χωρίς τρεις από τους βασικότερους παίκτες του (Νάτκο, Αθανασιάδη και Κατσουράνη) και να χάσει και την πρώτη θέση στα πλέϊ οφς από τον Παναθηναϊκό, με το βάρος και της τιμωρίας των -3 βαθμών. Αυτά κατάφερε τελικά ο ΠΑΟΚ. Να τα χάσει όλα από τον Παναθηναϊκό, γιατί θέλησε να κάνει και καλά…μαγκιά εναντίον του Ολυμπιακού.

· Και τώρα έχει φτάσει στο σημείο να κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση στα πλέϊ οφς από τον Αστέρα Τρίπολης.

· Ενώ θα μπορούσε να παίξει ένα…κανονικό αγώνα με τον Ολυμπιακό, να περάσει ή να αποκλειστεί και στη συνέχεια να έπαιζε με όλες του τις δυνάμεις στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και χωρίς βαθμολογικό χάντικαπ τα πλέϊ οφς.

· Πως του φαίνεται τώρα του Ιβάν Σαββίδη, που κάποτε είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να πετάει τα λεφτά του σε μία λεκάνη;…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: