Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ξέσπασμα Κατσαρή!!

katsaris
Δηλώσεις μετά την συνάντηση με τους βουλευτές έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής.
Ο πρόεδρος του ΑΣ τόνισε μεταξύ άλλων ότι σε όσους βουλευτές δεν ήρθαν στην συνάντηση, πρέπει ο κόσμος του “Δικεφάλου” να τους το… ανταποδώσει.
Αρχικά, τόνισε: “Yπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, γιατί ήρθαν πολύ λίγοι από αυτούς που καλέσαμε. Αυτοί που σήμερα αρνήθηκαν την πρόταση του ΠΑΟΚ, πρέπει να καταλάβουν ότι ο κόσμος του Δικεφάλου θα ανταποδώσει αυτό που κάνουν. Συζητήσαμε για το θέμα των χρεών, της Θέρμης, αλλά και το πως αντιμετωπίζουν τα όργανα της ΕΠΟ τον ΠΑΟΚ. Όλοι παραβρισκόμενοι υποσχεθήκαν πως θα στηρίξουν και θα ψηφίσουν τις τροπολογίες που αφορούν τα θέματα του ΠΑΟΚ”.
Για την Θέρμη: «Μας διαβεβαίωσαν οι βουλευτές της ΝΔ κυρίως, ότι για το θέμα έχει κατατεθεί τροπολογία και σύντομα θα το ανακοινώσει και ο πρωθυπουργός»
Για τα χρέη: «Ένα από τα τρία θέματα που θα θέσει η κυβέρνηση στην Τρόικα μετά τις εκλογές είναι και η ρύθμιση των χρεών των ανωνύμων εταιρειών. Εμείς είμαστε επιφυλακτικοί. Έχουμε την περίπτωση που κάποιος θέλει να δώσει χρήματα στην κυβέρνηση για το κράτος και αυτή να μην τα δέχεται. Δεν βλέπω όμως να υπάρχει αντίδραση σε αυτό το θέμα. Με τον Σαμαρά είχα μια τυπική συνάντηση και δεν μιλήσαμε για τα χρέη. Ζητάμε αυτό να μην γίνει μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για όλες τις επιχειρήσεις. Να πληρωθεί το πρωτογενές κεφάλαιο. Τώρα πια η Τρόικα πρότεινε να λυθεί το θέμα. Αυτό μας άφησαν να καταλάβουμε, αλλά εμείς κρατάμε μικρό καλάθι».
Για τα θέματα που αφορούν την ΕΠΟ: «Είναι πολλά και πολύ δύσκολα να λυθούν. Η αδικία για τον ΠΑΟΚ είναι κατάφωρη. Βλέπετε τι γίνετε αφού τα άτομα που διοικούν το ποδόσφαιρο δεν υπολογίζουν τίποτα. Η αντίδραση του κόσμου όμως θα φέρει αποτελέσματα».
Για το αν κερδίζει ο ΠΑΟΚ με την παρουσία του Σαββίδη: «Έχουμε έναν επενδυτή και οφείλουμε να τον προστατέψουμε. Αν δεν υπήρχε Σαββίδης, δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ. Βλέπετε τι συμβαίνει στις άλλες ομάδες που βολοδέρνουν;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: