Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Αλβέρτης: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός σε κάθε ημίχρονο εστίασε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μετά τη δεύτερη δύσκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ και έκανε λόγο για ανάγκη βελτίωσης στη συνέχεια.

Αλβέρτης: «Πρέπει να βελτιωθούμε»
Βελτίωση περιμένει από τον Παναθηναϊκό στα επόμενα παιχνίδια ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, που μετά το 2-0 επί του ΠΑΟΚ (83-77) μίλησε για την «μεταμόρφωση» της ομάδας του στο δεύτερο μέρος που ουσιαστικά έκρινε το ροζ φύλλο αγώνα.

«Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη διορθώσαμε κάποια πράγματα στην επίθεση, βρήκαμε σκορ και πήραμε την νίκη. Πρέπει να βελτιωθούμε για να είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς και να παρουσιαστούμε δύο φορές πιο προσεκτικοί στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εκτός από τεχνικά στοιχεία το κάθε ματς έχει δύο ημίχρονα και σαφέστατα το ένα με το άλλο είχε διαφορά και απόψε. Αποφασίσαμε στο δεύτερο να παίξουμε πιο ενεργητικά και αυτό άλλαξε την εικόνα μας. Μην ξεχνάτε ότι είχαμε στο πρώτο ημίχρονο 1/13 τρίποντα. Χάσαμε πολλά σουτ», τόνισε ο προπονητής του τριφυλλιού.

Απ’ την πλευρά των παικτών, ο Μάικ Μπράμος δήλωσε: «Πολύ δύσκολο ματς απόψε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά. Δεν είχαμε συγκέντρωση στο πρώτο μέρος, αλλά στην συνέχεια βελτιωθήκαμε. Συγκεντρωθήκαμε στην άμυνά μας και πήραμε την νίκη. Τώρα πάμε στην έδρα του ΠΑΟΚ για να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: