Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Τίποτα δεν τη σταματά!

Σιγουριά στην ΑΕΚ πως ίσως και σε ένα με ενάμιση μήνα θα αρχίσουν τα έργα για το νέο γήπεδο. Λάζοβιτς και στο βάθος… Μπλάνκο για την επίθεση. Φήμες πως κερδίζει πόντους η παραμονή Δέλλα.

Τίποτα δεν τη σταματά
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω… Στην ΑΕΚ εμφανίζονται περισσότερο βέβαιοι από ποτέ, μετά και τις διαβεβαιώσεις που έλαβε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Γιάννη Μανιάτη στο ΥΠΕΚΑ, πως αμέσως μετά τις εκλογές και μόλις ανοίξει ξανά η Βουλή (28/5) θα προχωρήσει η ψήφιση του νομοσχεδίου που θα ανοίξει το δρόμο για την έναρξη των έργων κατασκευής του νέου γηπέδου.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν συζητήσει όλα τα νομοθετικής και τεχνικής φύσης ζητήματα που εκκρεμούν και πλέον περιμένουν από την κυβέρνηση να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να ξημερώσει την επομένη των Ευρωεκλογών. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» εκτιμούν πως αν τηρηθούν όλα όσα τους έχουν πει και μετά την ψήφιση του ρυθμιστικού νομοσχεδίου, αλλά και την έκδοση άδειας για έργα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, η… ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» μπορεί να αρχίσει στα τέλη Ιουνίου.

Προχωρά για Ντάνκο, εξετάζει Μπλάνκο

Η ΑΕΚ αναμένεται σύντομα να αποφασίσει την πρόταση που θα καταθέσει στον Ντάνκο Λάζοβιτς. Με τον Σέρβο φορ έχουν γίνει συζητήσεις, ο ίδιος θέλει να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, η Παρτιζάν δεν μπορεί να προβάλει αξιώσεις και όλα είναι στο χέρι της «Ένωσης».

Στο μεταξύ, μόνο αδιάφοροι δεν είναι οι «κιτρινόμαυροι» στο άκουσμα της είδησης πως ο Ίσμαελ Μπλάνκο αναμένεται να φύγει από τη Λανούς. Το συμβόλαιο του 31χρονου Αργεντινού λήγει και έχει προκύψει διαφωνία για την ανανέωσή του, καθώς ο «Ζορό» επιθυμεί διετή συμφωνία, ενώ η ομάδα του προσφέρει μονοετή.

Σε ό,τι αφορά την ελληνική αγορά, ο Νίκος Κοροβέσης και ο Δημήτρης Κουρμπέλης παραμένουν στα υπόψη, με τον αριστερό μπακ-χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα να είναι πολύ πιο προσιτή περίπτωση από αυτή του στόπερ του Αστέρα, που φέρεται να έχει απαιτήσεις που κρίνονται υπερβολικές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: