Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

«Ο Σαββίδης είχε άγνοια σε πολλά»

paokfans
Στον Arena FM 89,4 και στην εκπομπή “Πάμε Εξέδρα” μίλησαν εκπρόσωποι των συνδέσμων, που παραβρέθηκαν στην σημερινή (15/05) συνάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους βουλευτές, στο γήπεδο της Τούμπας.
Αναφέρθηκαν στα θέματα που συζητήθηκαν, έστειλαν μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και αποκάλυψαν και γεγονότα από την συνάντηση τους με τον Ιβάν Σαββίδη.
“Οι πολιτικοί που ψηφίζει ο κόσμος για να μας αντιπροσωπεύουν είναι αυτοί που χλευάζουμε ότι δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Και γιατί το λέμε αυτό; Οι μισοί που έδωσαν το παρών στην Τούμπα σήμερα, φύγανε μετά από 30 λεπτά, αφού πρώτα έκαναν το παιχνίδι τους…
Η στάση της ΠΑΕ του Ερασιτέχνη και η δική μας ήταν ξεκάθαρη. Το πρώτο και κυρίαρχο θέμα μας ήταν τα χρέη της ομάδας. Αναλύσαμε το ποιες κινήσεις έγιναν από την εποχή του Ζαγοράκη αλλά και τις δεσμεύσεις που είχαμε πάρει τότε στο παρελθόν και οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ!
Το δεύτερο θέμα ήταν το έργο της Θέρμης και οι λόγοι για τους οποίους δεν προχώρησε. Αρκετοί ήταν οι πολιτικοί οι οποίοι είχαν άγνοια (!) για το προπονητικό κέντρο που θέλει να χτίσει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας,  Ιβάν Σαββίδης, αλλά ακόμη και για τα χρέη!!
Επειδή ο ΠΑΟΚ πλέον έχει άνθρωπο που έχει επαφή μαζί με την κυβέρνηση (Ζαγοράκης), η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τι ακριβώς γίνεται με τα χρέη του ΠΑΟΚ. Με την πίεση του Θόδωρου Ζαγοράκη και του Ιβάν Σαββίδη αλλά και ενόψει των εκλογών, πιέστηκαν και έβγαλαν αυτήν την τροπολογία ενώ μέχρι χθες έλεγαν ότι δεν μας αφήνει η τρόικα….
Το τρίτο θέμα και εξίσου σοβαρό, αφορούσε την ΕΠΟ. Εμείς ζητάμε να αρθεί η απόφαση για τους -3 βαθμούς που δεχτήκαμε και ζητήσαμε από την ΠΑΕ να μην ψηφίσει την επικύρωση της βαθμολογίας γιατί ζούμε μια απόλυτη αδικία.
Πρέπει να αναφέρουμε πως το οργανωμένο και μη, κίνημα του ΠΑΟΚ από πέρσι τον Ιούνιο διώκεται.  Γνωρίζουμε όλοι τι γίνεται το τελευταίο καιρό με το κόσμο του Δικεφάλου. Το παρών που δίνει πολύς κόσμος πριν και μετά από παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε όλα τα παιχνίδια του “Δικεφάλου” φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους. Είναι μέσα στα αιτήματα μας και αυτό, όπου ζητάμε επίλυση γιατί βλέπουμε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ διώκεται άδικα και με άνισους όρους.
Οι πολιτικοί που έδωσαν το παρών, μας ανέφεραν πως είναι έτοιμη η τροπολογία και με το που ανοίξει η βουλή θα ψηφιστεί. Εφόσον δεν γίνει τότε θα μιλάμε για ακόμη ένα έγκλημα κατά της ομάδας.
Σχετικά με τον μεγαλομέτοχο τώρα, είναι αλήθεια πως βρεθήκαμε μαζί του στο Μακεδονία Παλλάς όπου συζητήσαμε κάποια θέματα. Μας μετέφερε πως κάποια στιγμή ένιωσε πως δεν το θέλουμε στον ΠΑΟΚ και αυτό δεν είναι έτσι. Το οτι δεν δεχτήκαμε κάποιες συναντήσεις, δεν σημαίνει πως δεν το θέλουμε στον ΠΑΟΚ μας. Εννοείται πως με τον καθένα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, ωστόσο ο Σαββίδης δείχνει οτι πραγματικά νοιάζεται για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να καταλάβετε όλοι κάτι, ούτε ο Σαββίδης γνωρίζει ακόμα την δυναμική του κόσμου και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να το καταλάβει στο συλλαλητήριο, γιατί μόλις βλέπει μια οργανωμένη αντίδραση ή κάποιο ξεσηκωμό, τρελαίνεται και γουστάρει ακόμα αυτός παραπάνω. Πρέπει να σημειώσουμε οτι σε πολλά θέματα είχε άγνοια ενώ σε ακόμα πιο σημαντικά θέματα γύρω από την ομάδα, είχε λάθος πληροφόρηση, όπως για το συνδεσμιακό κίνημα. 
Από εδώ και πέρα πρέπει όλοι να ξέρουν οτι υπάρχει ένα κλίμα ενότητας μεταξύ της ΠΑΕ του Ερασιτέχνη και εμάς. Η ενιαία εικόνα που δείχνουμε τώρα, είναι αυτή που τρομάζει τους αντιπάλους μας. Αυτή την ώρα ο ΠΑΟΚ έχει μόνο αντιπάλους. Για αυτό το λόγο, πρέπει ΟΛΟΣ ο κόσμος  να δώσει το παρών στο συλλαλητήριο του Σαββάτου (17/05) όπου ο κόσμος του Δικεφάλου θα στείλει ένα ακόμα μήνυμα, προς όλες τις κατευθύνσεις. Σηκώνουμε κεφάλι, σηκώνουμε ανάστημα και όποιος δεν θέλει να στρατευτεί σε αυτό, μπορεί να κάτσει στον καναπέ του”. 
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: