Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

«Στην έδρα του Παναθηναϊκού έχουν γονατίσει μεγάλοι»

Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο ΠΑΟΚ «έβγαλε την ψυχή» του Παναθηναϊκού. Κι είναι παράσημο -σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο- ότι το κατάφερε σε μια έδρα όπου έχουν χάσει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

«Στην έδρα του Παναθηναϊκού έχουν γονατίσει μεγάλοι»
Χαρούμενος με την εικόνα του ΠΑΟΚ στα δυο πρώτα παιχνίδια της σειράς με τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μετά τη σημερινή δεύτερη ήττα (83-77) ο προπονητής του «δικεφάλου» συνεχάρη τους παίκτες του για το ότι προέβαλαν σθεναρή αντίσταση σε ένα γήπεδο όπου έχουν λυγίσει βαριά ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Θέλαμε να ήμαστε ανταγωνιστικοί και ήμασταν και στα δύο ματς.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και σε μια έδρα που έχουν… γονατίσει όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη και αντιπαρέρχεται των δυσκολιών»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Μιχάλη Λιάπη, δήλωσε επίσης ικανοποιημένος, αλλά και αισιόδοξος για τη συνέχεια, λέγοντας: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί και στα δύο ματς, όμως για διάφορους λόγους δεν τα καταφέραμε. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να ξαναέρθουμε εδώ για να δούμε ποιος θα πάει στους τελικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: