Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Μπάγεβιτς: «ΑΕΚ και πάλι στην κορυφή»

Μια ΑΕΚ που όχι μόνο θ’ ανταγωνιστεί άμεσα τους μεγάλους αντιπάλους της, αλλά θα επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι ο κοινός στόχος Μελισσανίδη-Μπάγεβιτς, όπως τόνισε ο δεύτερος.

Μπάγεβιτς: «ΑΕΚ και πάλι στην κορυφή»
Στο κοινό όνειρο που έχει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την ΑΕΚ αναφέρθηκε σε ΜΜΕ της Σερβίας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Μιλώντας στο «srbijadanas.com», ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης» εξήγησε την κατάσταση του συλλόγου και τόνισε ότι στόχος δεν είναι απλά ν’ ανταγωνιστεί άμεσα τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Αλλά και να επιστρέψει άμεσα στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ερωτώμενος, δε, για τον Λάζοβιτς, παραδέχθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά απέφυγε να κάνει εκτίμηση για το πώς θα εξελιχθεί η περίπτωσή του.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάγεβιτς

Για την τωρινή κατάσταση της ΑΕΚ: «Ο σύλλογος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πρώτη κατηγορία. Αυτή την στιγμή είμαστε στη δεύτερη κατηγορία, αλλά επιθυμία μας όσο και των φιλάθλων μας είναι να ανταγωνιστούμε την επόμενη σεζόν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ».

Για το δικό του ρόλο στο σύλλογο: «Με κάλεσε ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Mελισσανίδης, με τον οποίο είμαστε φίλοι. Επιθυμία μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος θέλει να χτίσει νέο γήπεδο ώστε η ΑΕΚ να έχει το δικό της σπίτι, αλλά και μια καλή ομάδα και να δημιουργήσει μια βάση για να έρθουν όσο γίνεται καλύτερα αποτελέσματα».

Για τον Ντάνκο Λάζοβιτς: «Πράγματι παρακολουθούμε τον Λάζοβιτς, αλλά δεν έχουμε φτάσει σε συμφωνία. Θα δούμε τι θα γίνει, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος δεν έχει καν αρχίσει ακόμη».

Για την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ: «Έχει μία καλή κι έμπειρη ομάδα και μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: