Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Πληγωμένος… παντού ο ΠΑΟΚ!

Δεν του έφτανε το μίνι «σοκ» απ’ την απώλεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ καλείται να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στον Παναθηναϊκό με αρκετές απουσίες. Επιστρέφουν Τζαβέλλας και Ινσαουράλδε.

Πληγωμένος… παντού ο ΠΑΟΚ
Το πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ στο Europa League διακυβεύεται στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, μετά την απώλεια του εισιτηρίου για το Champions League.

Σίγουρα η απογοήτευση στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο είναι δεδομένη, όμως οι Θεσσαλονικείς καλούνται να παλέψουν για τη νίκη, προκειμένου να τερματίσουν τουλάχιστον δεύτεροι στα πλέι οφ.

Σε αυτή την απόπειρα λοιπόν, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αθανασιάδη που είναι τιμωρημένος, τον Λούκας που είναι ανέτοιμος -λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του, τον Βίτορ που δεν κατάφερε να επανέλθει εγκαίρως, τους Μαντούρο, Χούσεν που παραμένουν στα «πιτς» και τους Νίνη, Ολίσε, Γεωργιάδη για λόγους τακτικής.

Στα θετικά είναι η επάνοδος του Ινσαουράλδε που εξέτισε την τιμωρία τριών αγωνιστικών και του Τζαβέλλα που είχε αποβληθεί με τον Ατρόμητο και δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Αστέρα.

Η αποστολή: Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς, Στοχ, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: