Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Τελικός για… Champions League, Europa League και παραμονή!

«Ζεστό» μέχρι και την τελευταία αγωνιστική παραμένει το ενδιαφέρον στο championnat για Champions League, Europa League και τη μάχη για τη σωτηρία.

Τελικός για… Champions League, Europa League και παραμονή
Η 38η και τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο (17/5) στο γαλλικό πρωτάθλημα. Παρότι ο τίτλος έχει κριθεί, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς δεν έχει παίζεται ακόμη το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League και Europa League, ενώ η Ligue 2 περιμένει ακόμη μια ομάδα εκτός των Αζαξιό, Βαλενσιέν που έχουν υποβιβαστεί ήδη.

Η Λιλ κρατάει ακόμη στο χέρι την τρίτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως μετά την εντός έδρας ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν, η Σεντ Ετιέν την πλησίασε στους δύο πόντους. Οι «λιλουά» θα αγωνιστούν εκτός έδρας με την αδιάφορη, Λοριάν και οι «στεφανουά» θα υποδεχθούν την Αζαξιό, η οποία επίσης δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο.

Παρόμοια η κατάσταση και για το Europa League. Η Λιόν είδε τη Μαρσέιγ να την πλησιάζει στον έναν βαθμό, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λοριάν. Οι Μασσαλοί θα φιλοξενήσουν την Γκινγκάμπ που κινδυνεύει, όπως και η Νις, η οποία θα παίξει εντός με τη Λιόν. Όλα ανοιχτά και στον πάτο της βαθμολογίας και το Σοσό-Εβιάν θα κρίνει πολλά.

Αναλυτικά η 38η αγωνιστική

Σάββατο (17/5, 22:00)

Μπαστιά-Ναντ
Λοριάν-Λιόν
Μαρσέιγ-Γκινγκάμπ
Μονακό-Μπορντό
Νις-Λιόν
Παρί Σ. Ζ.-Μονπελιέ
Ρεμς-Ρεν
Σοσό-Εβιάν
Σεντ Ετιέν-Αζαξιό
Τουλούζ-ΒαλενσιένΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: