Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

«Καρφιά» Ετό για Μουρίνιο!!

Ο Σαμουέλ Ετό «φωτογράφισε» τον Ζοσέ Μουρίνιο κάνοντας λόγο για έναν… ηλίθιο που τον είχε αποκαλέσει γέρο. Ποια τα σχέδια για το… μακρινό μέλλον του Καμερουνέζου φορ.

«Καρφιά» Ετό για Μουρίνιο!
Τη δυσαρέσκειά του για τον Ζοσέ Μουρίνιο και το σχόλιο για την ηλικία του εξέφρασε ο Σαμουέλ Ετό. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δηλώσει πως ο Καμερουνέζος φορ της Τσέλσι είναι 35 ετών (ενώ μία πρώην του τον είχε κάνει… 39!) και ο Ετό φτάνοντας στο Καμερούν για την προετοιμασία εν όψει Μουντιάλ έριξε το «καρφάκι» του.

«Είμαι 33 ετών και δεν πρέπει να πιστεύετε έναν ηλίθιο που είπε ότι είμαι γέρος. Κι επίσης αυτός ο γέρος αποδείχτηκε ότι είναι καλύτερος από τους νέους», τόνισε.

Μάλιστα δήλωσε πως το Μουντιάλ της Βραζιλίας ίσως να μην είναι το τελευταίο του, αλλά εξέφρασε και την επιθυμία να συνεχίσει να παίζει σε ομάδα του Champions League. «Δηλαδή μου λέτε πως αυτό είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ; Θα πάω σε αυτό και στο επόμενο θα είμαι 37. Κάποιοι πήγε και στα 42 του. Άρα μπορώ να παίξω σε ακόμη δύο Μουντιάλ», τόνισε και πρόσθεσε: «Κάποιοι πιστεύουν πως θα πάω να αποσυρθώ στις ΗΠΑ ή στη Μέση Ανατολή, αλλά ξαναβρήκα τη χαρά του Champions League και θα συνεχίσω να παίζω σε αυτή τη διοργάνωση. Πού, δεν πρόκειται να σας πω. Θα συνεχίσω πάντως γιατί νιώθω εξαιρετικά σωματικά και ψυχικά».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: