Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Δυσαρέσκεια στο λιμάνι για τον αποκλεισμό Σιόβα!

Δυσφορία υπάρχει στον Ολυμπιακό για τον αποκλεισμό του Δημήτρη Σιόβα από την προεπιλογή της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δυσαρέσκεια στο λιμάνι για τον αποκλεισμό Σιόβα
Καθόλου καλά δεν ήχησε στα αυτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού το γεγονός ότι ο Δημήτρης Σιόβας δεν επελέγη καν στην προεπιλογή της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως ο 25χρονος αμυντικός αδικήθηκε κατάφορα από τον Φερνάντο Σάντος, καθώς πρόκειται για παίκτη που είχε μεγάλη συμβολή στην πρόκριση στα τελικά της Βραζιλίας (βασικός, μεταξύ άλλων, και στα μπαράζ με τη Ρουμανία).

Παράλληλα ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης είναι ιατρικά 100% έτοιμος και θα μπορούσε στην προετοιμασία και μέσα από τα φιλικά να έρθει στην επιθυμητή κατάσταση εν όψει Μουντιάλ.

Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι εκλέκτορες που έχουν πάρει στην προεπιλογή παίκτες που προέρχονται από σοβαρό τραυματισμό και ακόμη δεν είναι καν 100% έτοιμοι, με κορυφαίο παράδειγμα τον Ρανταμέλ Φαλκάο της Κολομβίας.

Οι Πειραιώτες εκφράζουν την απορία πώς αντί του Σιόβα προτιμήθηκε να μπουν στην προεπιλογή παίκτες που δεν έπαιξαν καθόλου στα προκριματικά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: