Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ρ. Δούρου: «Θέλω να κάνει γήπεδο η ΑΕΚ»

Απάντηση για το θέμα της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έδωσε την Παρασκευή η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ρ. Δούρου: «Θέλω να κάνει γήπεδο η ΑΕΚ»
Στο φλέγον, για τους απανταχού ΑΕΚτσήδες, θέμα του γηπέδου, αναφέρθηκε η Ρένα Δούρου, στην εκπνοή της προεκλογικής περιόδου την Παρασκευή. Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής επανέλαβε ότι σαφώς και είναι υπέρ της κατασκευής, ωστόσο, έβαλε διακριτικά έναν αστερίσκο: Τα χρήματα που έχει δεσμεύσει ο πολιτικός της αντίπαλος, Γιάννης Σγουρός.

Σε συνέντευξή της στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Βήμα FM», την Παρασκευή, η κ. Δούρου ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έχει κάνει δήλωση, είτε προφορική είτε γραπτή, κατά της ανέγερσης της κιτρινόμαυρης έδρας.

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν θέλω να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ» είπε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής και πρόσθεσε: «Έχουμε ψηφίσει σχετικά στη Βουλή και το Τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ έχει τοποθετηθεί επανειλημμένως…».

Παράλληλα, άφησε αιχμές για σκόπιμη παραπληροφόρηση των φιλάθλων της ομάδας από την πλευρά του απερχόμενου Περιφερειάρχη για προφανείς ψηφοθηρικές σκοπιμότητες, παραμονές των Αυτοδιοικητικών Εκλογών:

«Δεν υπάρχει πουθενά μία δήλωση δική μου που να αναφέρομαι αρνητικά στο ζήτημα του γηπέδου. Αντίθετα υπάρχουν πάρα πολλές δηλώσεις όπου λέω ότι πρέπει οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να έχουν γήπεδο και θα εργαστούμε γι’ αυτό. Ψηφίσαμε γι’ αυτό και παρά ταύτα, κάποιοι επιμένουν ότι η Δούρου δεν θέλει το έργο, άρα μην την ψηφίσετε…», δείχνοντας προς την πλευρά Σγουρού.

Η Ρένα Δούρου κατηγόρησε τον έτερο διεκδικητή της Περιφέρειας ότι χρησιμοποιεί παλαιοκομματικές μεθόδους προς άγρα ψήφων και στη συγκεκριμένη περίπτωση από τη «δεξαμενή» των ΑΕΚτσήδων.

Ωστόσο, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ άφησε να εννοηθεί ότι κακώς δεσμεύθηκαν τα χρήματα της Περιφέρειας για το γήπεδο της ομάδας, τη στιγμή που -όπως είπε- η Αττική έχει «τεράστια κρίση χρέους, άλλες προτεραιότητες και ιεραρχήσεις».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αν και η κ. Δούρου αναφέρθηκε πολλές φορές στο γήπεδο της ΑΕΚ, δεν χρησιμοποίησε ούτε μία φορά τις λέξεις «Νέα Φιλαδέλφεια».

Ίσως επειδή στο πίσω μέρος του μυαλού της επίδοξης Περιφερειάρχου πιθανόν να είναι η ανέγερση της Αγια-Σοφιάς σε μία άλλη τοποθεσία και όχι στην ιστορική για τους κιτρινόμαυρους, φυσική τους έδρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: