Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

«Μπορούμε να ανέβουμε»

tromaktiko
Αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στον Αrena FM 89,4. Ο τεχνικός του “Γηραιού” τόνισε πως οι δύο τελευταίες ισοπαλίες της ομάδας ήταν αρνητικά αποτελέσματα αλλά και πως ακόμα υπάρχουν πολλές ελπίδες για την άνοδο. Παράλληλα, ανέφερε πως ύψιστης σημασίας αναμέτρηση θα είναι αυτή με τον Αιγινιακό καθώς στην συνέχεια ο Ηρακλής θα κληθεί να αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες από πάνω του στην βαθμολογία τις οποίες μπορεί να κερδίσει.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος:
Για το αν ήταν όλα καλά με δύο νίκες του Ηρακλή:
“Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αν. Στα δύο εντός έδρας παιχνίδια σταθήκαμε άτυχοι και με τα Ψαχνά κυρίως μπορούσαμε να το τελειώσουμε σε πολλές ευκαιρίες μετά το 1-0 αλλά σε μία φάση κάναμε έξι – επτά λάθη, δεχθήκαμε γκολ και χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς. Χθες χάσαμε άλλους δύο βαθμούς, μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τις λίγες ευκαιρίες που κάναμε αλλά μετά την αποβολή κινδυνεύσαμε και μπορούσαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Υπάρχει μια απογοήτευση σε όλους, έχω πει πως έχω αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο, αλλά η ομάδα είναι στο -3 από την δεύτερη θέση. Βλέπω μια απογοήτευση και θέλω να πω πως πρέπει όλοι να στηρίξουν την ομάδα, να εξαντλήσουμε τις ελπίδες που έχει η ομάδα γιατί είναι εφικτή η άνοδος. Πρώτο εκφράζω την εμπιστοσύνη μου στην ομάδα και τους παίκτες για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της Τρίτης. Μετά παίζουμε με όλες τις ομάδες πάνω μας, στην βαθμολογία. Έχουμε την ικανότητα να τους κερδίσουμε, πρέπει να μας εμπιστευτούν όλοι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και ας κρίνουν όλοι τι έχουμε κάνει. Δεν είναι καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Αυτή την στιγμή στο ποδόσφαιρο και στην ζωή πρέπει να βλέπουμε ρεαλιστικά τα πράγματα. Έχουμε πολλές ελπίδες και δεν έχει τελειώσει τίποτα όπως κάποιοι λένε”.
Για τα πολλά εκτός έδρας παιχνίδια:
“Δεν φοβάμαι κανέναν αρκεί να μην υπάρχουν και οι απώλειες. Βέβαια δεν θέλω να λέω δικαιολογίες όμως μας λείπουν παίκτες μεσοεπιθετικά που μπορούν να κάνουν καλύτερη την ομάδα. Θέλω να μας εμπιστευτούν όλοι, να μας στηρίξουν, εγώ το πιστεύω, προσπαθώ να πείσω και τους παίκτες , πρέπει να μας στηρίξουν και έχουμε πολλές ελπίδες να τα καταφέρουμε”.
Για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό:
“Θα πάμε να κερδίσουμε, σίγουρα ο Αιγιανικός θα θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες του. Για εμάς προέχει η ηρεμία. Έχουμε περισσότερες μέρες λόγο εκλογών, επιστρέφουν κάποιοι παίκτες που θα μας δώσουν λύσεις μεσοεπιθετικά. Επίσης έχω ως παράπονο το γεγονός πως η ομάδα σε παιχνίδια όπως με την Νίκη Βόλου και τον Φωστήρα κάνει πάνω από 10 τελικές προσπάθειες και λένε πως είναι αμυντικογενής. Δεν συμφωνώ με αυτό. Έχουμε βρει το πλάνο μας, ανάλογα με τους παίκτες μας και πάνω σε αυτό βαδίζουμε. Μερικές φορές χρειάζεται η τύχη για να σκοράρουμε όπως θα μπορούσαμε χθες σε κάποιες φάσεις. Υπάρχουν πολλές ελπίδες και πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν για να ανεβούμε στην Σούπερ Λιγκ”.
Για το γήπεδο που θα γίνει η αναμέτρηση με τον Αιγινιακό:
“Όπου και να παίξουμε θα πάμε να κερδίσουμε. Ακόμα και με ένα άτυχο αποτέλεσμα ισοπαλίας οι πιθανότητες μας γίνονται ελάχιστες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είναι καλός αγωνιστικός χώρος. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.
Για το αν έχει η Κέρκυρα το ευκολότερο πρόγραμμα:
“Αυτή είναι η αλήθεια. Η Κέρκυρα έχει θεωρητικά ένα καλό πρόγραμμα. Βέβαια προέχει τη παιχνίδι της Τρίτης και μετά παίζουμε με όσους είναι πάνω μας που πιστεύω πως μπορούμε να τους κερδίσουμε”.
Για τον κόσμο του Ηρακλή:
“Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τα παιδιά, δίνουν τα πάντα και είναι επώδυνο το Τετάρτη – Κυριακή συνέχεια. Η Κέρκυρα έχει ένα μεγάλο ρόστερ και μπορεί και ξεκουράζει παίκτες και τα 5/11 της είναι διαφορετικά. Εγώ θέλω τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και για εμένα είναι πολλές οι πιθανότητες για να ανεβούμε . Είμαι σίγουρος πως στην συνέχεια τα πράγματα θα πάνε καλύτερα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: